Від Джері Маус до Jerry Heil: історія приголомшливого успіху талановитої дівчини з Василькова

Історія успіху популярної української співачки Jerry Heil досить цікава та може слугувати для багатьох початківців, що стали на тернистий шлях шоу-бізнесу, прикладом й путівником.

Справжнє ім’я виконавиці Яна Шемаєва. І зараз їй 28 років, а народилася вона Київщині в Василькові. У неї гарна професійна освіта, тому що вона закінчила музичну академію та Київський Інститут Музики ім. Р. М. Глієра.

Цікаво, що колись своїм псевдонімом Яна в Мережі обрала Джері Маус, так, як звали відомого американського мультяшного героя з мультсеріалу “Том та Джері”, але потім змінила Маус на Хеіл.

Від “Охрана, отмєна” до широкого визнання

Як відомо, першу суттєву популярність їй принесла пісня “Охрана, отмєна”. На той період співачка була більше блогеркою та кавер-виконавицею, що переспівувала відомі світові хіти.

А потім були роботи з українськими гуртами, записи альбомів та участь в одному з конкурсів “Х-Фактор”, який вона покинула після першого випробування. Але дівчину помітили й вже тоді їй пророкували, що вона колись заявить про себе участю у “Євробаченні”

У 2020 році дівчина вперше взяла участь у відборі на “Євробачення”. Тоді вона дійшла до фіналу, але посіла лише 6 місце. Мрія Jerry Heil здійснилась лиш цього року, коли за її дует з Альона Альона проголосувала більшість.

До речі, в неї є хіт, який так і називається “Мрія”. Вона написала його на початку повномасштабного вторгнення. Під нього харківські випускники  виконали та записали вальс на руїнах школи, яку знищили агресори.

Робота співачки з реперкою Альона Альона виявилася дуже плідною. Після запису спільного альбому дівчата, об’єднавши творчі зусилля, разом прямують підкорювати музичний світ на головному святі європейської музики.

З приводу їхньої перемоги говорять різне, але ніхто не стане заперечувати, що у цього творчого союзу великий потенціал, який дівчата вдвох чи по одинці обов’язково колись успішно реалізують.

Популярне

Схожі статті

Бананове печиво до чаю за копійки: виходить так смачно, що магазинне більше не купляю. Готувати 15 хвилин

Це бананове печиво стане ідеальним доповненням до чаю або кави. Випічка виходить ніжна, тане у роті та один з головних плюсів – швидка у приготуванні. Зробіть свій день смачнішим з цим рецептом.

Жанна Аркадіївна з “Моєї прекрасної няні” кинула олігарха і живе на одну пенсію: що сталося в житті акторки

Відома російська актриса Ольга Прокоф'єва відрізнилась не лише блискучою акторською кар'єрою, але й цікавим особистим життям. Що про все це відомо?

Без борошна і тіста: мої ходові цукерки для дієти – з ними навіть чоловік погодився схуднути за компанію

Такі цукерки принесуть організму лише користь і жодного зайвого грама, адже не містять глютену й цукру. Тож обов'язково спробуйте приготувати. Смакуватимуть не лише жінкам, а й іншим членами родини.