“Вільям поруч”: Принцеса Уельська повідомила, що бореться з онкологією та розповіла про сьогоднішній стан

Кейт Міддлтон повідомила, що у неї діагностовано рак. Про це принцеса заявила на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до громадськості, щоб розповісти про сьогоднішнє самопочуття.

Дружина принца Вільяма, Кейт Міддлтон, повідомила, що у неї діагностовано рак. Наразі вона перебуває на початковому етапі лікування. На своїй сторінці в Instagram принцеса звернулася до громадськості, щоб розповіли про своє сьогоднішнє самопочуття та стан здоров’я.

Недавно принцеса розповіла, що в січні 2024 року перенесла операційне втручання на черевній порожнині в одній з лікарень Лондона. За її словами, операція пройшла успішно. Проте аналізи, проведені після втручання, показали невтішні результати — онкологію. Після виявлення серйозного захворювання лікарі призначили відомій жінці курс профілактичної хіміотерапії.

У своєму відеозверненні принцеса Уельська поділилась, що сьогодні відчуває себе набагато краще і поступово набирається сил. Вона подякувала громадськості за щиру підтримку, а також висловила вдячність принцу Вільяму за те, що він поруч з нею у складний час і є справжнім “джерелом розради та заспокоєння”.

Принцеса Уельська повідомила, що бореться з онкологією
Принцеса Уельська повідомила, що бореться з онкологією

До слова, дружина принца Вільяма не з’являлась на публіці з новорічних свят, що спричинило поширення розмов у мережах щодо її здоров’я. Згодом у Букінгемському палаці звернулися до громадськості з проханням утриматися від поширення чуток про здоров’я монаршої особи та повідомили, що принцеса перенесла важку операцію й перебувала на лікарняному ліжку протягом 13 днів.

Детальніше про стан здоров’я Кейт Міддлтон вирішили не розголошувати, проте відомо, що після операції жінці потрібен був тривалий час на відновлення. Також у Букінгемському палаці підкреслили, що стан принцеси покращується, і додали, що вона зможе повернутися до своїх обов’язків приблизно з Великодня.

Популярне

Схожі статті

“Мамина на п’ять днів”: Маша Єфросиніна показала рідкісне фото 20-річної доньки, яка уникає публічності

Маша Єфросиніна поділилась відео зі своєю дорослою донькою, яка живе та навчається за кордоном. Зворушливі кадри телеведуча показала у своїх Instagram stories.

Сирна запіканка за кілька хвилин: найкращий сніданок дітям й дорослим. Не втомлююсь готувати своїм їдокам

Бажаємо, щоб кожен ваш ранок був добрим і тому сьогодні ми хочемо поділитися з вами рецептом, який стане справжньою порадою в цьому для всієї вашої родини.

Запечена риба під сирно-овочевою шубкою: беру будь-яке філе, бо весь секрет у маринаді. Раджу спробувати!

Спробуйте приготувати соковите філе риби під сирно-овочевою шубкою в духовці так, щоб домашні попросили добавки. Скоріше записуйте цей рецепт!