“Відкриваємо курси – особистий простір”: Дантес показав, як проводить час з Дашею та дітьми від Кацуріна

Колишній чоловік Наді Дорофєєвої, Володимир Дантес, показав як проводить час з новою коханою та її дітьми від попереднього шлюбу. Чи знайшов співак спільну мову з малюками?

Популярний український співак Володимир Дантес знову опинився у центрі уваги, але цього разу не через новий музичний хіт, а завдяки своєму вражаючому прикладу гармонійних стосунків після розлучення з попередньою дружиною, Надією Дорофєєвою.

Як і будь-яка історія кохання, його шлях до щастя був неоднозначним, але він знайшов нову любов та щастя у стосунках з бізнес-вумен Дашею Кацуріною, та її дітьми від попереднього шлюбу. Володимир і Надія прожили разом сім років, проте за цей час у них не народилося дітей. У 2022 році зіркова пара розлучилася, і подруга Дарʼя стала більше, ніж просто друг.

Кацуріна та Дантес показали, як проводять час з дітьми

Даша – мрійлива жінка, яка вже мала двоє прекрасних дітей від попереднього шлюбу. Це був новий виклик для Володимира, але це не стало перешкодою і він прийняв його з відкритим серцем. Ці висновки можна зробити зі світлин, які співак доволі часто публікує у своєму інстаграмі.

Володимир Дантес показав нову обраницю Дашу та її дітей від колишнього

Що робить цю історію особливою, так це той факт, що Володимир не тільки прийняв нову сім’ю, але й став для неї опорою та підтримкою. Через його відкритість і любов до Дашиних дітей, вони змогли легко і гармонійно вписатися в нову сімейну картину.

Хоча минуле з Надією Дорофєєвою залишилося у спогадах, Володимир Дантес довів, що можна знайти нове щастя та гармонію, відкривши своє серце на нові можливості. Надя також знайшла нове кохання в обличчі колишнього чоловіка Даші. З Михайлом Кацуріним співачка одружилася у 2023 році та майже весь вільний час новоспечене подружжя проводять разом. Та хоч публіка досі засуджує вибір артистки, самі знаменитості демонструють, що щасливі у нових стосунках.