39-річний Едгар Камінський відвідав Тенерифе недарма – зустрівся з дітьми від Слави: “Відпустка закінчилась”

Колишній чоловік "неангелки" Слави Едгар Камінський нині мешкає за кордоном. Тож мав можливість провести католицький Великдень з сином та донькою. Відпочивали на Тенерифе.

Пластичний хірург Едгар Камінський нині мешкає в Мілані. Його колишня дружина Слава з 8-річною Лаурою та 9-річним Леоном теж перебувають у Західній Європі. Отже, татусь мав можливість провести певний час із дітьми. У день, коли католики відзначали Великдень, чоловік виклав світлину з нащадками й написав у Інстаграмі:

“Відпустка закінчилась. Дві найнеймовірніші людини на Землі зарядили мене своєю енергією, і тепер я повністю готовий повертатися до роботи”.

З нагоди свята хірург побажав усім “миру, спокою і процвітання”. Виходить, Едгар завітав на Тенерифе, де нині мешкають його син і донька з мамою. Невідомо, чи брала участь Слава у татовому побаченні з дітьми.

Едгар Камінський відвідав дітей від неангелки Слави на Тенерифе

Але колір волосся у Лаури на світлинах, викладених Едгаром та співачкою, кардинально різниться. Камінська показала в Інсті своїх “котиків”, де у донечки бірюзове волосся. Підписників зірки таке перевтілення дещо шокувало.

Деякі навіть висловилися, що для 8-річної дитини зарано так фарбуватися та виряджатися. Хоча інші фани Камінської тут же накрили критиків мокрим рядном, сповістивши, що їхньою думкою ніхто не цікавився.

Едгар Камінський відвідав дітей від неангелки Слави на Тенерифе

Певно, знаменитість скористалася зустріччю дітей із татом, щоб продовжити налагоджувати особисте життя. А воно у неї після розлучення просто фонтанує. Спочатку був хазяйновитий бойфренд, з яким їх розлучило повномасштабне вторгнення.

На початку війни Слава недовго зустрічалася з захисником. Нині у неї є таємничий шанувальник, якого співачка ретельно приховує. Коли українці почали хейтити зірку, що зустрічається з росіянином, та попросила всіх заспокоїтися, сповістивши, що він естонець.

Популярне

Схожі статті

Не Камалія, а Наталя Вікторівна Шмаренкова: за псевдонімом співачки ховається звичайна українська жінка

Відома українська співачка Камалія насправді народилась із зовсім іншим іменем. Розповідаємо, як звали артистку при народженні та чому вона вирішила змінити власне ім'я.

Продавці вже ховають від мене капусту та горошок: готую цей ситний та корисний салат по 2 рази на день

Цей рецепт салату з капусти дуже простий, та поєднання інгредієнтів у ньому дуже вдале. Страва виходить соковитою, ситною і не позбавлена свіжості.

Заспівав у клубі з кросівкою на голові: репер Потап показав, як розважається у Німеччині з новою солісткою

Все частіше український репер Олексій Потапенко потрапляє в публічні скандали. Нещодавно Потап виступив перед публікую з кросівкою на голові, через що отримав гнівні коментарі від глядачів.