За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.

Шанувальники пари Анни Трінчер та Олександра Волошина чудово пам’ятають найяскравіші моменти спільного життя блогерів. І це не лише весілля. Декому запали в душу кадри, коли щасливий молодик подарував коханій круту автівку.

Сашко вирішив зробити сюрприз. Привіз дружину до автосалону, наказав прикрити очі рукою та підвів до Porsche Macan. Коли Аня побачила цей подарунок, не могла стримати емоцій.

Чи забере назад Олександр Волошин подарований Анні Трінчер Порш

Автівка затягнула на 70 тисяч доларів, та для коханої дружини Волошину нічого не було шкода. За пів року сім’я розпалася. Ще торік восени стало відомо про проблеми в подружжя, а цьогоріч у січні Трінчер сповістила, що стала вільною пташкою.

Пригадуючи деякі інші зіркові розлучення та скандальні розподіли майна, як, скажімо, це було з будинком Володимира Остапчука та Христини Горняк, підписники Instagram поцікавилися в Олександра, чи планує він відбирати назад такий коштовний подарунок.

Чи забере назад Олександр Волошин подарований Анні Трінчер Порш

На що Волошин відповів, що, купуючи Порш, відразу оформив усі документи на дружину, тому Анна є законною володаркою авто й може вільно ним користуватися навіть після розлучення:

“Так, це її машина, що там вирішувати? Тільки-но купив – я одразу на неї все оформив”.

Звісно, кожен порядний чоловік має чинити саме так. Якщо зробив подарунок, то не можна його відбирати назад. Навіть якщо ви розлучилися, а презент коштує десятки тисяч доларів.

Розлучилися молодята через те, що Волошин втратив цікавість до дружини. Напевно, сірі будні засмоктали. Та після розлучення, коли вони перестали бачитися, в Олександра, схоже почуття до Трінчер відновилися. Анна поки не розглядає питання примирення з колишнім, але всяке може статися…