Як зараз виглядає і де живе 53-річна Анастасія Заворотнюк: 5 років онкології і експериментальна терапія

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк вже 5-й рік не з'являється на публіці та не виходить на зв'язок зі своїми прихильниками. Весь цей час жінка проходить лікування від онкології.

Анастасія Заворотнюк – відома російська акторка, яка здобула приголомшливу популярність, зігравши роль няні Віки у серіалі “Моя прекрасна няня”. Життя Анастасії завжди було бурхливим та яскравим. Крім успішної кар’єри, жінка мала щасливу родину, трох дітей та люблячого чоловіка.

З’явилися нові подробиці стану здоров’я Анастасії Заворотнюк

Однак у 2019 році Анастасія Заворотнюк різко перестала виходити у світ, а згодом родина акторки повідомила про страшний діагноз, який їй поставили. У Заворотнюк виявили пухлину головного мозку четвертої стадії. На жаль, цей діагноз звучить як вирок, адже ще нікому не вдавалося повністю вилікуватися від такої хвороби.

Незважаючи на прогнози, Анастасія Заворотнюк вже 5 років веде боротьбу з онкологією, що є дійсно вражаючим. Весь цей час сім’я акторки відмовляється давати будь-які коментарі щодо стану здоров’я та етапів її лікування. Та всю правду утаїти не можливо і деякі подробиці про стан заворотнюк все ж відомі.

З’явилися нові подробиці стану здоров’я Анастасії Заворотнюк

Так, відомо, що Анастасія Заворотнюк довгий час проходила лікування в США, де їй зробили основну операцію на мозку та провели курс хіміотерапії. Наразі акторка живе у своє будинку, який знаходиться в котеджному містечку в Підмосков’ї і регулярно їздить на процедури в приватну московську клініку. Зараз жінка проходить експериментальну імунну терапію, яка і допомагає їй жити з таким складним діагнозом вже 5 років.

Про те, як зараз виглядає Анастасія Заворотнюк відомо від її сусідів по котеджному містечку. Так, за словами очевидців акторка зовсім не схожа сама на себе. Вона пересувається лише на колісному кріслі, а поряд з нею завжди є доглядальниця.

У Мережі є лише одне фото Анастасії Заворотнюк, зроблене вже після початку її лікування. Знімок зроблений дорожною камерою.

З’явилися нові подробиці стану здоров’я Анастасії Заворотнюк

Так, на фото можна розгледіти чоловіка Заворотнюк Петра Чернишова, який сидить за кермом. На пасажирському сидінні у напівлежачому стані знаходиться сама Анастасія. Жінка дуже змінилася і її практично неможливо впізнати.