Анна Заворотнюк вийшла заміж і тримає інтригу: шанувальники “застукали” модель, а вона розповіла всю правду

Донька відомої російської акторки заінтригувала Мережу несподіваним зізнанням. Модель Анна Заворотнюк натякнула на те, що вже давно заміжнія, втім правду розповідати не хоче

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк вже довгий час бореться з онкологією. Декілька років тому знаменитості поставили діагноз – рак головного мозку або ж гліобластома. З того часу єдина радість артистки – це її сім’я. Так, старша донька Анастасії Заворотнюк натякнула на хороші новини.

Донька Анастасії Заворотнюк натякнула на власне заміжжя на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм
Донька Анастасії Заворотнюк натякнула на власне заміжжя на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм

Анна Заворотнюк про своє весілля

Старша дочка Анастасії Заворотнюк є доволі таємничою особистістю. Хоча за сторінкою та життям дівчини спостерігає чимало прихильників, вона не є прихильницею “пліткувань”. Анна Заворотнюк дуже рідко розповідає про особисте життя, а там паче про “романтичний фронт”. Втім, на початку вересня прихильникам російської моделі вдалось дізнатись, що вона довго зустрічається з коханим.

Обранцем дівчини виявився її одногрупник, роман із яким “закрутився” ще, коли майбутні закохані навчались на першому курсі. Тоді юнаки відчули, що між ними зародилась іскра та почали зустрічатись. Нині 26-річні закохані не розлучаються, а останні новини, які повідомила Заворотнюк молодша й взагалі змусили замислитись над тим, що артистка давно заміжня.

Анна Заворотнюк заінтригувала своїх підписників несподіваним зізнанням – знаменитість залишила публіку в роздумах
Анна Заворотнюк заінтригувала своїх підписників несподіваним зізнанням – знаменитість залишила публіку в роздумах

Так, на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Анна Заворотнюк опублікувала новий допис, а в коментарях до кадрів розгорнулась справжня “Санта-Барбара”. Підписники та прихильники зіркової доньки й моделі поцікавились у дівчини, чи хоче вона змінити своє прізвище після того, як вийде заміж. Анна Заворотнюк не розгубилась і заявила у відповідь на це запитання.

А можливо я вже вийшла [заміж – ред.]

– таку таємничу відповідь на запитання прихильників залишила Анна Заворотнюк в коментарях під власним дописом.

Анна Заворотнюк заінтригувала прихильників у коментарях під новим дописом
Анна Заворотнюк заінтригувала прихильників у коментарях під новим дописом

Хоча таку відповідь не можна вважати ствердною заявою про весілля, подібні натяки викликають у шанувальників позитивні емоції. Можливо, зовсім скоро фанати дізнаються про те, що Анна Заворотнюк щасливо вийшла заміж.

Популярне

Схожі статті

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.