В Україну повертатися не збирається: Олег Винник зізнався, де йому краще жити та яку країну вважає домом

Ще на початку повномасштабного вторгнення відомий співак Олег Винник виїхав з України за кордон та довго не виходив на звʼязок із публікою. Де проживає та чим сьогодні займається артист?

Герой сьогоднішньої статі не так давно був головним вовком країни та мав мільйони прихильниць. Як вже можна було здогадатися – це Олег Винник. Маючи шалену популярність, тури, концерти, фанатів, в один момент співак просто зникає з радарів та змушує публіку лише здогадуватися, де він і що відбувається з улюбленцем публіки.

Що відомо про Олега Винника та де він перебуває після початку повномасштабної війни

Після довгого мовчання Олег вже ж таки наважується на інтервʼю з журналісткою Вікторією Курочкою та ділиться подробицями свого нового життя за кордоном.

Наразі співак проживає у Берліні, куди виїхав ще на початку повномасштабного вторгнення, а саме – 26 лютого. Артист зізнається, що частково розуміє людей, які його засуджують та називають втікачем. Втім Винник запевняє, що, на його думку, кожен має займатися своєю справою і більше користі людям він може принести поза фронтом.

Підкорювач вовчиць в інтервʼю розповідає, що ледь не до останнього цента віддає все, що заробляє на благодійних турах. Проте глядачі не повірили на слово співаку та засипали ютуб-відео гнівними коментарями, начебто Олег не щиро відповідає на запитання інтервʼюєра та не дає жодної конкретної відповіді.

Як зараз виглядає Олег Винник який з початку війни проживає за кордоном

Чому новий дім артист знайшов саме у Німеччині? Зі слів самого Винника, що саме там він написав всі свої пісні, всі хіти та понад 20 років являється резидентом цієї країни. Проте, це не єдина причина. Співак зізнається, що йому довелося стикнутися зі хворобою, якою в Німеччині хворіє 2% населення. Сам діагноз Олег не назвав, проте запевнив, що немає причин для хвилювання, оскільки він отримує все необхідне лікування.

Цікаво, що на запитання Вікторії, де Олег Винник відчуває себе вдома, в Німеччині чи в Україні, співак не чітко не відповів, в лише зауважив, що дім буде там, де він його збудує.