Жанна Аркадіївна з “Моєї прекрасної няні” кинула олігарха і живе на одну пенсію: що сталося в житті акторки

Відома російська актриса Ольга Прокоф'єва відрізнилась не лише блискучою акторською кар'єрою, але й цікавим особистим життям. Що про все це відомо?

Ольга Прокоф’єва – одна з найяскравіших та харизматичніших актрис на сучасній сцені російського театру. Всенародне кохання їй вдалось завоювати завдяки ролі у серіалі “Моя прекрасна няня”. Втім, від свого персонажа у стрічці зірка сильно відрізняється – вона ніжна, чуттєва й сентиментальна.

Особисте життя Жанни Аркадіївни

Перші серйозні стосунки в життя Прокоф’євої стались із мільйонером Володимиром Гусинським. Він був старшим за дівчину більш як на 10 років, але чоловіка це не зупиняло. Його почуття до молодої актриси були чистими й сильними, а тому він неодноразово робив пропозицію Ользі, але жінка не поспішала з відповіддю.

Гусинський був готовий чекати, він повністю забезпечував і свою кохану жінку, і її матір із рідною сестрою. Він дарував Ользі дорогі подарунки та забирав на себе всі побутові проблеми. Мільйонер навіть пішов із родини, хоча Прокоф’єва ніколи про це не просила.

Що відомо про особисте життя Ольги Прокоф’євої, яка зіграла Жанну Аркадіївну

Вона залишалась холодною до закоханого без тями в себе чоловіка. У підсумку сама Ольга Прокоф’єва і зруйнувала такий особливий зв’язок. Серцю наказати неможливо, а тому вона порвала з мільйонером не просто так – вона закохалась у Юрія Соколова. Коли той зробив їй пропозицію вийти за нього заміж, то актриса з радістю погодилась і пішла разом із чоловіком до РАЦСу.

Що відомо про особисте життя Ольги Прокоф’євої, яка зіграла Жанну Аркадіївну

Проте, цим стосункам не судилось стати ідеальними. Соколов виявився альфонсом, а тому про розлучення Ольга Прокоф’єва навіть не роздумувала. Після розриву нездорових стосунків жінка миттєво похорошіла.

Шлюбу було близько 12 років, а розлучення виявилось складним. Соколов відсудив у колишньої дружини нерухомість. Наразі Прокоф’єва не розповідає про особисте життя, втім стверджує, що дуже щаслива.