“Моя прекрасна няня ” Заворотнюк вийшла з тіні на 12-ту річницю весілля: що зараз відомо про актрису?

Для багатьох стало здивуванням те, що Анастасія Заворотнюк після тривалого "мовчання в ефірі " нарешті з'явилася - опублікувала знімки виробів донечки в Інстаграм.

Крім цього, найзнаменитіша няня Росії у себе в розділі “Історії ” опублікувала фото з Петром Чернишовим – третім і чинним чоловіком артистки. Більше ніякої інформації від неї не надходило.

Петро Чернишов
Петро Чернишов

Також днями публіку сколихнула новина яку озвучив екс-чоловік російської актриси Анастасії Заворотнюк, бізнесмен Олаф Шварцкопф – чоловік розповів, що перед укладенням шлюбу вони з Заворотнюк чекали дитини. Але у актриси трапився викидень. Саме це, на його думку, і стало однією з причин розставання.

Більше про життя “Моєї прекрасної няні ” дивіться в нашому відео на каналі “Одна хвилина ” – Історія Анастасії Заворотнюк: кар’єра, 3 чоловіка, коханець, онкологія і кома.

Також підпишіться на наш канал, адже там ми оперативно публікуємо найновіші і гарячі новини світу шоу-бізнесу.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.