Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Всім відомо, що між Олею Поляковою та Олегом Винником складалася тепла і близька дружба. Як зізнавався раніше співак, Полякова вже багато років говорила про створення дуету і випуск спільної пісні.

Ще 2020 року продюсер Винника підготував відповідний текст пісні та надіслав артистам, щоб вони ознайомилися, обговорили й приступили до роботи. Але процес відклався ще на рік через сильну зайнятість, на яку посилалися виконавці.

І ось 2021 року зірки нарешті приступили до створення спільної пісні. Оля Полякова в той час інтригувала шанувальників. Вона заявляла: «Відтепер у нас велике кохання з Олегом, тому що ми разом робимо дитину». Усі фанати гадали, що ж вона має на увазі, і чекали на подробиці цієї історії.

Оля Полякова взяла на себе зобов’язання Олега Винника

Незабаром з’ясувалося, що Олег і Оля вже кілька місяців працювали над своєю першою піснею в дуеті. Прем’єра «Длинноногого счастья» планувалася на 9 березня 2022 року, але через події, що почалися в лютому, так і не відбулася.

Оля Полякова розповіла, що створення кліпу профінансувала велика компанія в обмін на рекламну інтеграцію у відео. Оскільки відео так і не було опубліковано, компанія зажадала кошти назад. Йдеться про суму в 150 тисяч доларів або 6 мільйонів гривень.

Як відомо, після 24.02.2022 Олег Винник покинув Україну і переїхав до Німеччини. Тривалий час він не виходив на зв’язок і не з’являвся в медіа-просторі. Поляковій вдалося зв’язатися з ним тільки один раз на початку.

Пізніше вона зізналася, що через його від’їзд їй довелося самостійно займатися цим боргом, і Оля вже два роки розбирається з компанією, яка їх профінансувала.