Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.

Роман Сасанчин здобув популярність серед своїх шанувальників не один рік тому. Знаменитість починав власну кар’єру з участі в шоу “Голос” – спочатку він дебютував на дитячому варіанті змагання, а потім здобув першість у дорослому проєкті.

Вийшло у Сасанчина не лише стати успішним співаком, але й побудувати міцну родину разом зі своєю коханою дружиною. Іванна Сасанчина народила знаменитості доньку, яку вони разом виховують у рідній країні. Цікавими подробицями особистого життя зіркова пара ділиться в особистому блозі в Інстаграмі.

Донька Сасанчина спить у чоботях

Нещодавно на Інстаграм-сторінці Іванни Сасанчиної з’явилась Історія, в якій дружина відомого українського артиста показала, як спить їхня спільна донька. Знаменитість продемонструвала дівчинку в нових чоботях, поки та солодко відпочивала.

Дружина Романа Сасанчина показала, як їхня спільна донька спить у чоботях – причини

Як натякнула Іванна Сасанчина, так для сну свою доньку вона одягнула не просто так. Знаменитість розповіла, що таким чином намагається зробити так, аби її доньці було простіше та краще носити чоботи.

За словами дружини артиста Романа Сасанчина, для того, аби обновка набагато краще носилась, її потрібно одягнути на період сну. Ймовірно, мова йде про народну прикмету, адже в описі до світлини зірка поцікавилась, чи робить так хтось ще, крім неї.

Дружина Романа Сасанчина показала, як їхня спільна донька спить у чоботях – причини

Нагадаємо, що вперше зіркова пара стала батьками у грудні 2021 року. Тоді в їхній родині на світ з’явилась маленька Елізабет. Нині дівчинці вже два повних роки, а наприкінці 2024 року вона святкуватиме свій третій день народження.