Дружина 21-річного Романа Сасанчина розсекретила плани на другу дитину: “Ми не захищаємось”

Дружина 21-річного переможця "Голосу країни" Романа Сасанчина зізналася, що готова стати мамою вдруге. Подружжя наразі виховують 2-річну донечку Елізабет.

Роман Сасанчин – двічі переможець вокального проєкту “Голос країни”. Хлопець відомий публіці не лише своїм талантом, а й своїм особистим життям. Так, Роман став батьком у 19 років, тоді ж він і одружився на матері своєї дитини Іванні.

Іванна Сасанчина старша за свого знаменитого чоловіка на 3 роки. Зараз дівчина займається вихованням доньки і активно веде свій Інсатграм-блог, де розповідає подробиці свого особистого життя.

Роман Сасанчин одружений з Іванною вже понад рік
Роман Сасанчин одружений з Іванною вже понад рік

Дівчина неодноразово скаржилася підписникам, що її юний чоловік зовсім не допомагає у побуті та з вихованням дитини. Іванна навіть зізнавалася, що бувають моменти, коли вона хоче покінчити з цим шлюбом і почати життя з чистого аркуша. Та коли “буря вщухає” дружина Сасанчина починає мріяти про другу дитину. Іванна зізнається, що мріє ще хоча б раз стати мамою.

Так, нещодавно дівчина вирішила відповісти на питання своїх підписників. Один із фоловерів запитав, чи планує Іванна та Роман другу дитину і як вони захищаються від небажаної вагітності.

Відповідь Іванни здивувала всіх. За словами дівчини, наразі вони не планують дитину, але й ніяк не захищаються від вагітності. Молоде подружжя довіряють випадку.

Поки не плануємо, але і не захищаємось. Тому, як Бог дасть

, – відповіла Іванна.

 Дружина 21-річного Романа Сасанчина розсекретила плани на другу дитину
Дружина 21-річного Романа Сасанчина розсекретила плани на другу дитину

Варто відзначити, що перша дитина Іванни і Романа з’явилася на світ точно таким же “випадковим” шляхом.

Нагадаємо, довгий час молоде подружжя Сасанчиних проживали на Західній Україні і навіть планували продати квартиру у Києві, яку виграв Роман на “Голосі країни”, адже вона була без ремонту. Та влітку цього року подружжя вирішили переїхати у цю саму квартиру, хоча ремонт вони зробили лише в одній кімнаті. Наразі Роман почав відновлювати свою музичну кар’єру, саме тому він і прийняв рішення про переїзд до Києва.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.