Потапу в Німеччині таке й не снилось: Клавдія Петрівна оголосила про другий концерт у Палаці спорту в Києві

У гру "Хто ж насправді Klavdia Petrivna?" втягуються все більше людей – просто любителів музики та зірок. Таємнича артистка пообіцяла зняти свій балахон та капелюх під час сольного концерту.

Виконання пісень під дивакуватою аватаркою в крислатому капелюсі зробило свою добру справу – рейтинги нікому не відомої співачки підскочили до небес. Квитки на концерт Клавдії Петрівни у Палаці спорту розлетілися за 9 днів.

Клавдія Петрівна анонсувала 2-й концерт у Палаці спорту

Тож артистка змушена була оголосити додатковий концерт. Так що ті, хто не встиг на шоу з роздяганням Klavdia Petrivna 30 серпня, ще можуть застати його повтор 31 серпня. Такому успіху може позаздрити будь-який артист.

Потап, що багато років на сцені, нині змушений виконувати російське ретро – попурі зі своїх композицій та треків колишніх підопічних – у невеличких німецьких забігайлівках. А тут такий масштаб!

Клавдія Петрівна анонсувала 2-й концерт у Палаці спорту

Дівчина, невідомо хто і звідки, восени 2023 року заспівала простеньку пісеньку, не показавшись у кадрі жодного разу і не назвавши справжнього імені, влаштувала справжній фурор.

Весна 2024 стала проривною для Klavdia Petrivna. Вона вперше вийшла з Ютубу на справжню велику сцену, вперше дала інтерв’ю, вперше заспівала дуетом, збирається у травні влаштувати перші гастролі.

Клавдія Петрівна анонсувала 2-й концерт у Палаці спорту

От тільки своє обличчя співачка чомусь не поспішає показувати публіці. Рішення зібрати Палац спорту визріло після появи Клавдії Петрівни на сольному концерті Артема Пивоварова.

Вона всі 3 дні концертів виходила на сцену, співаючи дуетом зі знаменитим співаком. Успіх подібний виступ мав шалений. Після цього було оголошено сольник уже самої молодої співачки. Квитки розібрали за 9 днів. Організатори оголосили додатковий концерт.

Звісно, було обіцяно, що Klavdia Petrivna під час концерту-знайомства врешті зніме маску й покаже справжнє обличчя. Такий цікавий момент не бажає пропустити ніхто з фанів артистки.