Хто така співачка Klavdia Petrivna: біографія, пісні, як стала популярною та чи знають її Кароль і Винник

Хіти Klavdia Petrivna блискавично розбираються на крилаті фрази, але хто така співачка Клавдія Петрівна - самородок чи ретельно продуманий проєкт продюсера Ірини Горової?

Це могла б бути червгова стаття у форматі: народилася, вчилася, захоплювалася тощо, але не цього разу. Біографія Klavdia Petrivna – таємниця за сімома замками, яку оберігають краще за смерть Чахлика Невмирущого. Але все таємне, стає явним й інформація про співачку по крихтах просочується в мережу. Ось що 1 хвилина зібрала для вас.

Біографія Klavdia Petrivna та перша поява

Однією з молодих зірок на небосхилі українського шоу-бізнесу є Клавдія Петрівна. Майже всі пісні Klavdia Petrivna – хіти, що розстасткують на меми та накладають на озвучку для роликів у ТікТок й Інстаграм. В її манері виконання є якийсь особливий шарм, а ще, звісно, інтерес підігріває цікавість. Є місце для фантазії, як виглядає виконавиця.

Своє сценічне ім’я вона запозичила у головної героїні роману Володимира Винниченка “Записки Кирпатого Мефістофеля” (твір вивчають у 10 класі). А от як виглядає співачка – досі не відомо.

Перша поява Klavdia Petrivna була саме в ТікТок – 4 липня 2023 року, де її пісні мали в буквальному сенсі мільйонні перегляди. Небагато молодих зірок можуть похизуватись такою статистикою. Тому постає цілком логічне питання: хто продюсер Klavdia Petrivna? З осені її просуває лейбл альтернативної музики Nebo Music, а також лейбл POMITNI під керівництвом колишньої дружини Потапа – Ірини Горової.

Через таку таємничість мережею ширяться різні чутки. Наприклад, що за цим псевдонім ховається вже відома виконавиця. Або, що все це – результат роботи ШІ. Не всі згадають, але ті кому 30+, мають пам’ятати, що свого часу співачка Глюкоза поставала в образі мультяшної білявки, і це спрацювало. Як відомо, все нове – це добре забуте старе, тож, хто його знає, можливо, все це – стратегія просування, і зовсім скоро ми дізнаємося правду.

Хто така співачка Клавдія Петрівна: думки експертів

Експерти шоу-бізнесу, говорять про те, що співачка Klavdia Petrivna має всі шанси стати відомою. Робота, яку вже зробила команда для її просування – це потужна заявка на успіх, але якщо довго тримати інтригу, аудиторія втратить інтерес. Популярність у ТікТок для співака важко монетизувати у високоприбутковий проєкт. А поки що, крім популярних роликів, співачку няк не презентували: ні кліпів, ні інтерв’ю.

Така анонімність вже мала негативні наслідки для співачки. За проханням фанатів, зірка викладала свої пісні у власний ТГ-канал, чим і скористались шахраї. 22 вересня на стрімінгових платформах мала відбутись прем’єра альбому Klavdia Petrivna “Бережи мене”. Але ці композиції були додані піратами під фейковим акаунтом, виконавиця повідомила це за 2 дні до прем’єри.

Пісні Klavdia Petrivna викрали шахраї
Пісні Klavdia Petrivna викрали шахраї

Ця новина сколихнула фанатів, а директорка артистів лейблу Nebo Music Катерина Шевченко закликала не підписуватись на ці канали. Це той випадок, коли надмірна таємничість зіграла проти того, хто хотів зберегти інтригу. Або ж це – ще один крок у стратегії просування співачки. Зірки шоу-бізнесу, не тільки українського, інколи не гребують брудними методами. Сьогодні вже всім відомо, що відео, яке 2006 року зробило Кім Кардаш’ян відомою, з’явилося в мережі за сприянні її мати, але тоді це принесло їй шалену славу. З помічниці Періс Хілтон вона сама стала світською левицею.

Klavdia Petrivna: що відомо про нову співачку

Оскільки зірка зберігає анонімність, а чутки не мають підтверджень, фанати її творчості завзято шукають інформацію про особистість свого кумира. 20 грудня богер Богдан Беспалов виставив допис, у якому стверджує, що під ім’ям Klavdia Petrivna ховається молода львів’янка Соломія Опришко.

Блогер Богдан Беспалов розкрив особистість співачки Klavdia Petrivna
Блогер Богдан Беспалов розкрив особистість співачки Klavdia Petrivna

На основі інформації з соцмереж можна трохи розплутати цей клубок. В репертуарі Klavdia Petrivna є пісня з виконавцем OSTY. Він, до речі, підопічний того самого лейблу. І він дружить з Соломією, відео з нею є в його акаунті. А ще в соцмережах співака є відео спільної роботи з Klavdia Petrivna, виконавиця стоїть під таким кутом, що її обличчя не видно. Але якщо порівнювати те, що видно, то схожість дійсно є: довге біляве волосся, статура, а головне – це голос. Акаунт Соломії Опришко має лише трохи більше 200 підписників, але нас цікавить не це. Тут можна почути голос дівчини, і він дуже схожий з голосом Klavdia Petrivna.

Звісно, це тільки здогадки, ніяких беззаперечних фактів, але фанатів вже не зупинити.

Klavdia Petrivna з OSTY (ліворуч) та Соломія Опришко з OSTY (праворуч)
Klavdia Petrivna з OSTY (ліворуч) та Соломія Опришко з OSTY (праворуч)

Klavdia Petrivna: альбоми і пісні

Klavdia Petrivna, пісні якої вже встигли навіть переробити у кавери та ремікси, може похизуватись 12 роботами:

  • Знайди мене
  • Хто ти
  • Я щаслива (Лікарі кажуть)
  • Бережи мене
  • Тишина
  • Дочка самурая
  • Зима (Я буду одна)
  • Щедрий вечір
  • Грудень
  • Новорічна
  • Імператори
  • Уже світає

Останні дві пісні не входять в альбоми Klavdia Petrivna. Наразі у співачки 2 міні-альбоми “Бережи мене” та свіжий “Зима”.

В останні роки українська мова стає все більш популярною. Нові треки солов’їною з’являються ледь не щомісяця. А завдяки соцмережам набирають небувалих переглядів і популярності не тільки в Україні. Якщо раніше співати українською було не в тренді, то зараз ситуація кардинально змінилась, і хіти Klavdia Petrivna цьому доказ.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.