Пили, їли, розважались: Потап показав, як проводить час в Амстердамі без Каменських і не збирається додому

У своєму профілі в Instagram, Потап поділився світлинами, як він проводить час в Амстердамі. Команда відпочиває на човнах, пʼє вино та гуляє памʼятними місцями. Як реагують українці на такий контент?

У світі шоу-бізнесу, як і в будь-якій сфері життя, публічна особа завжди опиняється під прицілом суспільної критики. Відомий український співак та продюсер, Потап, не став винятком. Останнім часом його активність в соціальних мережах викликала хвилю обговорень через його поїздки Європою та виконання російськомовних хітів на концертах.

Фанати незадоволені, що Потап на концертах виконує російськомовні хіти

Одні з його недавніх публікацій у соціальних мережах були присвячені його подорожам до чарівного міста Амстердаму. Фотографії, на яких він катається на човнах, насолоджується атмосферою місцевих вуличок та смакує вино, зацікавили його шанувальників. Проте, серед цієї радості, з’явилися і голоси незадоволення.

Під час недовгого повернення до України, Потап зіткнувся з гнівом та неприйняттям публіки. Багато з його шанувальників засуджували його за те, що він перебував за кордоном, коли багато українців відстоювали свою країну від ворогів. Ця критика викликала обурення серед фанатів, які вважали, що артист мав би бути разом з ними у ці важкі часи.

Попри негативні коментарі, Потап вирішив не відступати. Він продовжував ділитися своїми подорожами та враженнями з публікою, навіть коли отримував хейт. Нещодавно його концерти в Німеччині також стали об’єктом обговорень через виконання російськомовних хітів гуртів “Врємя і Стєкло”, “Потап і Настя” та MOZGI. Багато артистів відмовилися від своїх пісень, написаних російською, або перекладають їх на українську. Проте схоже, що Потап обирає тактику, наче його це не стосується.

Потап відвідав Амстердам без Каменських

Однак, навіть в обличчі цієї критики, Потап залишається невразливим. Він продовжує робити те, що любить, і не звертає уваги на тих, хто його засуджує. Його енергія та відданість своїй мистецькій справі залишається незмінною, незважаючи на будь-які перешкоди, які можуть випади йому на шляху.