Як живе Антоніна Паперна, яка вийшла заміж за російського актора: Ольга Сумська своїх онуків не бачить

Старша донька української акторки Ольги Сумської Антоніна Паперна не збирається повертатися в Україну. Жінка обрала будувати кар'єру та ростити дітей в іншому місці.

Антоніна Паперна – донька відомої української акторки Ольги Сумської. Дівчина виросла та здобула освіту в Україні, а ось будувати кар’єру акторки вона вирішила в росії. Вже понад 7 років Антоніна живе у москві і, варто відзначити, здобула там неабияких успіхів у акторській кар’єрі.

Тоня Паперна з матір’ю Ольгою Сумською 

Коли в Україні почалася повномасштабна війна, багато знаменитостей з українським корінням, який на той момент проживали у росії, покинули країну-агресорку. Однак Тоня так не вчинила. Вже понад 2 роки Паперна зберігає інформаційну тишу і взагалі ніяк не коментує війну в Україні.

Мама Паперної Ольга Сумська в Україні змушена відповідати за свою доньку. Ольга запевняє, що її донька знає всю правду про події в Україні, втім мовчить через те, що боїться за себе, своїх дітей та чоловіка-росіянина.

Як живе Антоніна Паперна, яка вийшла заміж за російського актора

Та щоб Сумська не говорила, факти вказують на те, що Антоніна Паперна спокійно живе у росії, продовжує там працювати і чудово себе там почуває. Так, Тоня продовжує зніматися у російських серіалах, ходити на світські заходи і відчуває себе у своїй тарілці, будуючи кар’єру у країні-агресорці.

Варто відзначити, що Тоня Паперна у росії побудувала не лише кар’єру, а й сім’ю. Жінка заміжня за відомим російським актором Володимиром Ягличем. Вони мають двох спільних дітей: 7-річну доньку Єву та 2-річного сина Даніїла.

Як виглядають онуки Ольги Сумської

Ймовірно, чоловік та нова родина вплинули на рішення Паперної не виїжджати з росії після 24 лютого 2022 року.

Звісно, зіркова бабуся Ольга Сумська вже понад 2 роки не має змоги бачитися зі своїми онуками. Жінка зізнається, що їй дуже важко від того, що вона не має змоги бачити ні доньку, ні онуків, та свою доньку Тоню Сумська не засуджує.