“Серце б’ється економно”: Володимир Остапчук зізнався, з яким вродженим діагнозом народився 39 років тому

Відомий український шоумен і ведучий Володимир Остапчук розповів про свій стан здоров'я, який не так давно не давав йому спокою. Що сталось зі знаменитістю?

Володимир Остапчук, відомий український шоумен і телеведучий, активно займається розвитком свого блогу. Там знаменитість постійно ділиться з шанувальниками останніми подіями зі свого життя та розповідає про все, що з ним трапляється.

Так, наприклад, нещодавно знаменитість розповів про те, що його здоров’я було у критичному стані, а тому їм із дружиною довелось викликати лікарів. Що сталось зі знаменитістю, читайте у новому матеріалі від “Добрих новин”.

Вроджений діагноз Остапчука

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Володимир Остапчук розповів, що його врешті-решт госпіталізували, а в лікарні повідомили діагноз – нервовий зрив. Після ночі у лікарні знаменитий шоумен повернувся додому та закликав своїх підписників турбуватись про себе та своє здоров’я.

Відомий ведучий Володимир Остапчук розповів про особливість здоров'я, з якою народився
Відомий ведучий Володимир Остапчук розповів про особливість здоров’я, з якою народився

Крім того, відомий український шоумен Володимир Остапчук розповів про іншу особливість свого організму. Знаменитість повідомив, що, за спостереженнями лікарів, його серце б’ється занадто повільно – 45 ударів у хвилину, коли норма від 60 ударів у хвилину.

Втім, зазначив Володимир Остапчук, нічого поганого в цьому для нього немає. За словами шоумена, це – його вроджена особливість організму. Від самого народження серце шоумена б’ється повільніше, ніж в інших.

Відомий ведучий Володимир Остапчук розповів про особливість здоров'я, з якою народився
Відомий ведучий Володимир Остапчук розповів про особливість здоров’я, з якою народився

В описі до такого свого зізнання про власне здоров’я Володимир Остапчук не втримався та пожартував – його серце просто б’ється економно, адже йому немає куди поспішати. За словами зірки, він почувається добре.

Популярне

Схожі статті

Як це було: Тоня Матвієнко до безтями закохалася в чоловіка-ловеласа, а Арсен Мірзоян покинув свою сім’ю

Зараз Арсена Мірзояна і Тоню Матвієнко називають однією з найкращих пар українського шоу-бізнесу. Та їхні стосунки зароджувалися в той час, коли Арсен був одружений і виховував двох синів.

56-річний Дмитро Гордон обожнює свою тещу: навіть запросив маму Інну на театральну постановку

Дмитро Гордон чудово ладнає з тещею своєї третьої дружини. Залюбки спілкується з пані Інною, бере в неї інтерв'ю та навіть запрошує на родинний похід до театру.

Ніхто не здогадався, що цей мʼясний рулет я робила 10 хвилин: розкриваю секрет, як приготувати такий шедевр

М'ясний рулет у лаваші — це смачний та універсальний рецепт, який вартий уваги кожної господині. Його легко готувати, а результат завжди перевершує очікування.