Потап і Настя Каменських святкують 5 річницю весілля: історія кохання та правда про вагітність і розлучення

23 травня зіркове подружжя Потап і Настя Каменських святкують 5-ту річницю весілля. Та насправді закохані знаходяться у стосунках понад 10 років.

Рівно 5 років назад Потап і Настя Каменських вперше відкрито заявили про свої відносини у день власного весілля. Зіркове подружжя зіграли розкішне і водночас дуже душевне весілля в заміському комплексі на Київщині. На цьому святі було дуже багато зіркових гостей, а наречена виглядала просто розкішно.

ТОП-5 найкрасивіших і найрозкішніших весільних суконь зірок: Каменских
Потап і Настя Каменських святкують 5 річницю весілля

Весілля Потапа і Насті Каменських виявилося справжньою несподіванкою для публіки, адже прихильники не здогадувалися, що колишні колеги є парою. Та насправді, Потап і Настя приховували свої стосунки багато років і саме через Каменських Олексій розлучився зі своєю першою дружиною Іриною Горовою у 2014 році.

Історія кохання Потапа і Насті Каменських

Потап і Настя познайомилися у 2006 році, коли співачка по рекомендаціям знайомих прийшла на проби в гурт, який пізніше назвали “Потап і Настя”. Цікаво, що Каменських відразу не сподобалась реперу, та їхня перша спільна пісня “Без любви” моментально стала хітом, тому було вирішено продовжувати співпрацю з Настею.

Сколько лет на самом деле вместе Потап и Настя Каменских
Історія кохання Потапа і Насті Каменських

І хоча дует “Потап і Настя” відразу став дуже популярним, учасники цього гурту буквально не переносили один одного. Пізніше в інтерв’ю Потап і Каменських розповідали, що постійно сварилися і не могли знайти компромісу.

Втім, ненависть через якийсь час переросла у любов. Та свої відносини Потап і Каменських багато років поспіль вдало приховували. Лише через багато років стало відомо, що у 2014 році репер розлучився з Іриною Горовою саме через Каменських.

Настя Каменських і Потап не скоро стануть батьками
Історія кохання Потапа і Насті Каменських

Вже у 2017 році закохані будували спільний будинок на Київщині, в якому зараз і проживають і все ще приховували відносини від публіки. А у 2018 році Потап і Настя офіційно узаконили стосунки в одному з РАЦСів Києва, та про це також ніхто не знав. Лише у травні 2019 року, коли молодята вирішили зіграти весілля, вони “розкрили всі карти”.

Чому у Потапа і Каменських немає дітей

Відразу після весілля Потап і Настя в інтерв’ю відкрито заявляли, що мріють про дітей і вже над цим працюють. Та роки йшли, а співачка так і не оголошувала про вагітність. Зараз подружжя уникають питань на тему війни.

Настя Каменських вперше за довгий час з'явилася на публіці з Потапом і розвіяла чутки про розлучення
Історія кохання Потапа і Насті Каменських

Прихильники вважають, що у подружжя можуть бути проблеми з зачаттям. Та самі Потап і Настя коментувати це відмовляються.

Розлучення зіркової пари

Вже майже 2 роки в Мережі подейкують, що Потап і Настя знаходяться на стадії розлучення. Вони дійсно не з’являються разом на публіці та не публікують спільних світлин, як це робили раніше. Та новини про їхнє розлучення всього лише чутки. Потап і Каменських запевняють, що у них все добре і розлучатися вони не збираються.

Популярне

Схожі статті

Стало відомо, хто придумав загадковий образ Клавдії Петрівни: автор любить українську літературу

Іноді несподіваним чином пізнаєш для себе щось нове. Як от образ загадкової Клавдії Петрівни, під псевдонім якої тривалий час успішно виступала Соломія Опришко.

Хто наразі став талісманом Тоні Матвієнко: сивочолий Мірзоян спостерігає за романом з Романом своєї дружини

Світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, і життя зірок неминуче опиняється під прицілом журналістів та фанатів. Кожен крок, погляд чи навіть випадкова зустріч можуть перетворитися на гарячу новину.

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.