Нове покоління ТСН: Алла Мазур познайомилася з новонародженою донькою Наталі Островської і показала крихітку

17 листопада 2023 року ведуча ТСН Наталія Островська народила донечку. І хоч Аґата ще зовсім крихітка, мама вже принесла її на роботу й показала колегам. Алла Мазур була у захваті.

Ще перебуваючи вагітною, Наталія Островська заявила, що не планує йти в декрет і почала вести влог, у якому надавала поради жінкам при надії. Вже на 3-й день після пологів телеведуча вийшла в прямий ефір ТСН разом із донечкою.

Алла Мазур показала, як виглядає донечка Наталі Островської

Нині Аґаті вже минуло пів року. Матуся вирішила, що дитині саме на часі ознайомитися з її місцем роботи. Колеги радо зустріли малечу. Алла Мазур, в якої є лише син, взяла дівчинку на руки й сповістила:

“Познайомилася з новим поколінням ТСН. Маленька чарівна Аґата нашої Наталі Островської прийшла освоювати ньюз-рум”.

Ще у грудні молода мама пояснила вибір імені донечки. Оскільки планувалося, що дитинка з’явиться на світ 11 листопада, Наталя обрала ім’я за православним календарем – Аґата.

Та немовля затрималося аж до 17-го. Матуся не стала перейменовувати доню. Тож дитинка так і залишилася Аґатою Богданівною Островською, адже це ім’я дуже добре поєднується з по батькові дівчинки.

Алла Мазур показала, як виглядає донечка Наталі Островської

Виклавши в мережу світлину донечки, Наталя поряд поставила своє фото першого року життя. Користувачі були вражені неймовірною схожістю мами й дитинки. Світлини 6-місячної Аґати з хрестин у церкві вражають позитивом. Малятко вбране у білу сукенку, а голівка прикрашена мереживним обручем.

З того, з яким трепетом Алла Мазур тримала дитинку на руках, стало зрозуміло – ведучій бракує донечки. Син Артем у квітні відзначив 16-річчя. Хлопчина вже зовсім дорослий. Навіть не бажає фотографуватися з матусею, забороняючи їй викладати спільні світлини в мережу. А якби свого часу народила б ще й донечку, все мало б бути зовсім по-іншому.

Популярне

Схожі статті

“Нічого собі питання!”: Амадор Лопес відповів Дьоміну, як відреагує на зізнання в коханні від чоловіка

Амадор Лопес давно підкорив українських глядачів своєю харизмою, енергійністю та екзотичною зовнішністю. Нещодавно він став гостем інтерв'ю на YouTube-каналі "Слава+" у журналіста Слави Дьоміна.

З кожним днем він все смачніше. Диво-пиріг з 2 видами начинки, який мене навчила готувати кума із Закарпаття

Уявіть собі пиріг, який з кожним днем стає ще смачнішим. Це не казка, а традиційний пиріг із Закарпаття, який завдяки двом видам начинки підкорює всіх своїм неповторним смаком та ароматом.

Парадокс: Клавдію Петрівну обожнюють, а 19-річну Соломію Опришко захейтели. Як слухачі сприйняли співачку?

В естрадному світі інколи трапляються такі парадокси, що змушують замислитися над сутністю суспільства та його реакціями на нові таланти. Прикладом цього стала Соломія Опришко.