Двічі в одну річку: скільки разів одружувалися з одним чоловіком Настя Каменських, Тіна Кароль і Оля Сумська

Весілля – день, про який мріє кожна дівчина. Тіна Кароль, Настя Каменських і Ольга Сумська вирішили, що весілля в їхньому житті має бути не один раз.

Весілля – один з найважливіших днів у житті кожної жінки. Найчастіше така подія трапляється всього раз у житті. Та навіть якщо ви не виходите заміж вдруге, це не означає, що ви не можете зіграти весілля кілька разів. Саме так зробили відомі українські артистки Тіна Кароль, Настя Каменських і Ольга Сумська.

Тіна Кароль

Тіна Кароль офіційно виходила заміж лише один раз у 2008 році за свого продюсера Євгена Огіра. Та весілля у них було двічі.

Перше весілля, про яке ніхто не знав, зіграли Кароль і Огір на Мальдівах. На той момент вони вже офіційно розписалися в Києві і полетіли на райський острів.

Весілля Тіни Кароль і Євгена Огіра на Мальдівах
Весілля Тіни Кароль і Євгена Огіра на Мальдівах

На мальдівському весіллі не було гостей, чи традиційної білої сукні. Свято було у місцевих традиціях з пальмовим листям замість букету. На згадку про цей день Тіна і Євген закопали дерев’яну табличку з власними ініціалами та датою весілля, як це прийнято на Мальдівах.

Весілля Тіни Кароль і Євгена Огіра на Мальдівах
Весілля Тіни Кароль і Євгена Огіра на Мальдівах

Друге, вже публічне весілля, Кароль і Огір відгуляли в тому ж році. На цьому весіллі було все традиційно: біла сукня, букет нареченої і вінчання у соборі.

Як виглядала Тіна кароль на власному весіллі
Весілля Тіни Кароль і Євгена Огіра у Києві

Настя Каменських

Публіка знає лише про одне весілля Насті Каменських з репером Потапом, яке вони зробили публічним для публіки та преси. Це весілля вони відгуляли у травні 2019 року в ресторанному комплексі під Києвом.

Весільні фотосесії зірок: Потап і Настя Каменських
Весілля Насті Каменських і Потапа у Києві

Втім, на момент весілля молодята вже були одруженими. Вони одружилися ще за 2 роки до цього у Лас-Вегасі. Це було повністю таємно.

Весілля Потапа і Насті Каменських у Лас-Вегасі
Весілля Потапа і Насті Каменських у Лас-Вегасі

Після одруження в Лас-Вегасі Потап і каменських повернулися в Україну, де офіційно зареєстрували свої стосунки в РАЦСі.

Ольга Сумська

Акторка Ольга Сумська вирішила зіграти весілля зі своїм законним чоловіком Віталієм Борисюком вдруге після 25 років шлюбу. Так, на срібне весілля вони влаштували грандіозне свято.

Два весілля Сумської і Борисюка

Сумська знову одягнула весільну сукню і фату, а Борисюк – костюм. Закохані знову проговорили весільні клятви і гучно відсвяткували свято у колі рідних та друзів.

Популярне

Схожі статті

Олена Мозгова, Вікторія Мартинюк, Марія Яремчук: всі жінки Пономарьова, з якими він має спільну історію

Олександр Пономарьов має цікаву творчу діяльність і ще цікавіше особисте життя. Що відомо про кожну з жінок, яка вплинула на нього, як на особистість?

Мама знайшла рецепт зі старого записника, а мені сподобалось: овочевий салат “Десятка” в банках на зиму

Якщо ви хоч раз готували салати на зиму, то, напевно, вже знаєте про дивовижний і дуже простий у приготуванні салат "Десятка". Він отримав свою назву завдяки ідеальній пропорції інгредієнтів.

Справжні квашені помідори на зиму “Як із бочки”: такі можна зберігати навіть в квартирі або на балконі

Квашені помідори, приготовані за цим рецептом, можуть зберігатись протягом довгого часу в умовах звичайної квартири. Достатньо просто дослухатись до порад, описаних у статті.