Померлих акторів серіалів “Бідна Настя” і “Солдати” стало на 1 більше: від чого помер Роман Мадянов

Відомий російський актор Роман Мадянов відійшов у вічність. Що відомо про причини такої події та яким було його життя і професійна акторська діяльність?

Роман Мадянов, відомий російський актор, помер цього тижня у середу – 25 вересня. Йому було 62 роки, а не стало артиста в його рідному будинку, що знаходиться у Підмосков’ї. Глядачі запам’ятали актора за роботою в “Бідній Насті” та у “Солдатах”. Останні роки життя він боровся з онкологічною хворобою і хотів жити до останнього.

Чому помер Роман Мадянов

Вперше рак у Романа Мадянова діагностували 2020 року. Тоді хворобу вдалось зупинити, але навесні цього року онкологія повернулась у життя артиста. За повідомленнями російських журналістів, в актора було виявлено новоутворення у верхній частині бронхів і легенів. Крім злоякісної пухлини, лікарі також знайшли кісти у нирках, селезінці та печінці.

Актор серіалу Бідна Настя та Солдати Роман Мадянов помер – причини та подробиці
Актор серіалу Бідна Настя та Солдати Роман Мадянов помер – причини та подробиці

Наприкінці березня Роман Мадянов звернувся по медичну допомогу, адже відчував сильну слабкість. Тоді фахівці залишили його у лікарні для обстеження та проведення протипухлинної терапії. Потім актора виписали, призначивши ще одне лікування на квітень. Його спостерігали за місцем фактичного проживання.

Актор серіалу Бідна Настя та Солдати Роман Мадянов помер – причини та подробиці
Актор серіалу Бідна Настя та Солдати Роман Мадянов помер – причини та подробиці

Коли Роману Мадянову вдавалось поговорити з пресою особисто, то на запитання про онкологічне захворювання він завжди відповідав одне – “Не дочекаєтесь”. А ось дружина актора Наталія завжди говорила про те, що стан здоров’я її чоловіка не заважає йому продовжувати професійну діяльність. Зіркова обраниця запевняла, що він і далі виступає на театральній сцені, а також знімається у кіно. Насправді так і було, втім хвороба остаточно забрала життя актора три дні тому.

Популярне

Схожі статті

Ці жінки народили легенд: ви ахнете, побачивши, як виглядають мами Наталії Могилевської і Світлани Лободи

Мама – найближча і найрідніша людина для більшості людей. Матері Наталії Могилевської та Світлани Лободи зіграли важливу роль у житті своїх доньок.

Колись була киянкою: як змінилася Наташа Корольова, яку у 90-х знав кожен, а тепер на неї соромно дивитись

Багато років тому Наташа Корольова була популярною українською співачкою та відомою киянкою. Що стало із зіркою зараз і де вона будує своє життя далі?

Олегу Басілашвілі зі “Службового роману” – 90 років: порядність та честь система зломити ніяк не змогла

Днями Олег Басілашвілі відсвяткував 90-річний ювілей. На пострадянському просторі його пам'ятають і люблять за талановиті ролі в кіно та театрі. Українці ж ставляться до нього з особливою повагою.