Причиною розбрату в парі стала подруга: в Мережі розсекретили, з ким Потап зраджує Насті Каменських

Відомий зірковий блогер заявив, що знає, в чому реальна причина розбрату між Потапом та Настею Каменських. Виявляється, репер вскочив у гречку з найкращою подругою своєї дружини.

Про те, що у стосунках Потапа і Насті Каменських пробігла кішка відомо давно. В Мережі подейкували, що подружжя навіть хотіли розлучитися та все ж вирішили не поспішати з офіційним розлученням.

Раніше Потап і Настя регулярно публікували у своїх соціальних мережах спільні фото і з’являлися разом на світських заходах, а зараз вони один про одного практично не згадують у своїх Інстаграм-блогах. Крім того, подружжя практично не живуть разом. Поки Каменських знаходиться в Україні, Потап десь перебуває за кордоном і навпаки. Якщо слідкувати за соціальними мережами подружжя, то можна помітити, що останні 2 роки вони майже не були одночасно вдома в Україні.

Олексій Потапенко розповів, із ким з молодих артистів працює зараз
Блогер розповів, з ким Потап зраджує Насті Каменських

При цьому і Потап і Каменських запевняють, що розлучатися вони не збираються у їхніх стосунках все добре.

Нещодавно зірковий блогер Беспалов заявив, що знає, в чому причина розбрату між Каменських і Потапом. Так, блогер запевняє, що Олексій зраджував своїй дружині з її найкращою подругою Анею Андрійчук.

Настя Каменських і Анна Андрійчук
Настя Каменських і Анна Андрійчук

Всі, хто слідкує за Каменських знають, якими близькими подругами були Настя і колишня дружина Позитива Аня. Андрійчук постійно їздила з зірковим подружжям на відпочинок, була з ними на всі свята та вихідні. Та з жовтня 2022 року подруги відписалися один від одного в соціальних мережах і більше не спілкуються.

Звісно, Каменських приховує причину сварки з найкращою подругою, як і приховує проблеми у стосунках з Потапом.

Чому Каменських і Потап не оголошують про розлучення

Потап є продюсером Насті Каменських. Наразі кар’єра для співачки стоїть на першому місці, адже вона намагається “розкрутитися” у Латинській Америці. Схоже, між Потапом і Настею зараз суто ділові стосунки. А про розлучення вони не оголошують, щоб не створювати чорний піар навколо своїх імен.

Популярне

Схожі статті

Не Ольга Сумська! Хюррем “Султанші” українського шоу-бізнесу: Світлана Тарабарова, Геля Зозуля, Віка Булітко

Дівчата з рудим волоссям своєю яскравістю відразу виділяються з-поміж великої кількості блондинок та брюнеток. Деяким таке дивне волосся далося від природи. Інші просто обрали подібний імідж.

Тіна Кароль “взула” переможницю “Холостяка” Дашу Квіткову своєю гнучкістю: колишня Добриніна ледь стрималась

Відомі зірки Тіна Кароль та Даша Квіткова зібрались, аби порівняти вправи йоги та спортивні та позмагатися: хто зможе витримати все та залишитись із посмішкою на обличчі.

Розкіш майже під 2 метра: Ефросиніна, Полякова, Осадча, Костромічова – вони на 2 голови вище за інших

Розкішні українські зірки, які мають привілею від генетичної лотереї – високий зріст. Дівчата завжди виглядають гармонійно у своїх образах та лише підкреслюють свою унікальність.