facebook

Арсен Мірзоян з 8-річною донею від Тоні Матвієнко засмагає на пляжі: двох синів від колишньої поряд не видно

Арсен Мірзоян любить усіх трьох своїх дітей від двох шлюбів. Та, здається, донечку від Тоні Матвієнко обожнює більше за синів. Ось і проводить із 8-річною дитиною весь вільний час.

Для того, щоб відвідати пляж та поплюскатися у водичці, необов’язково їхати на море, вирішив Арсен Мірзоян. Та й повіз свою 8-річну донечку Ніну Матвієнко до озера Тельбін, що знаходиться у межах Києва.

Чи взяли тато з донькою з собою зіркову матусю, незрозуміло. На світлинах присутні лише вони удвох. Можливо, Антоніна якраз фотографувала своїх найрідніших людей та викладала Інстаграм-Сторіз, а сама не захотіла показуватися на загал без засмаги?

Арсен Мірзоян показав, як підросла донька Ніна

З мамою Ніна взимку відвідала Дубай, де в Тоні був концерт. І там вони теж непогано провели час. Родина об’єдналася у повному складі лише торік у березні. До того часу Антоніна поневірялася по європах разом із двома доньками – старшою Уляною та Ніною.

Спочатку дівчата отаборилися в Португалії. Потім опинилися в Німеччині. Далі їхній шлях проліг до Великобританії. Менша дитина навіть устигла трішки походити до англійської школи.

Арсен Мірзоян показав з Антоніною Матвієнко, донькою Ніною та сином Владом

Арсен тим часом залишався у Києві з тещею Ніною Митрофанівною. Дружина лише зрідка навідувалася до України, щоб побачитися з ріднею і знову поверталася назад.

Окрім Ніни, у Мірзояна є двоє старших синів від першого шлюбу – Артем і Влад. З їхньою мамою Ганною чоловік і досі не спромігся налагодити людські стосунки. Жінка ніяк не може вибачити зраду й розлучення.

Сини ставляться до батька прихильніше. Артем разом із мамою виїхав до Німеччини на початку повномасштабного вторгнення. А старший Влад опановує у Києві спеціальність ІТшника, то мешкає разом із батьком та його другою родиною.

Популярне

Схожі статті

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.