Поїхала за кордон та викрила схему збагачення на залізниці: Алла Мазур провела журналістське розслідування

Алла Мазур надихає інших журналістів на проведення власних розслідувань заради справедливості. Вона доводить, що у будь-яких умовах можна досягти результату, якщо діяти злагоджено та професійно.

Відомо, що корупція є серйозною проблемою для багатьох країн світу, і не лише в  Україні. Особливо вразливими до корупційних схем залишаються державні підприємства, зокрема, залізничний транспорт. Нещодавнє журналістське розслідування Алли Мазур, популярної української телеведучої та журналістки, викрило одну з таких схем.

Початок розслідування

Алла Мазур вирушила з Києва до Відня потягом. Під час своєї поїздки, вона випадково натрапила на інформацію про сумнівні фінансові операції, пов’язаних із залізничним транспортом. Ця інформація стала поштовхом для подальшого розслідування.

Розкриття схеми

В процесі розслідування стало відомо, що корупційна схема включала кілька ключових елементів:

1. На Угорському кордоні в український вагон заходили тамошні “перевіряючи” і під приводом того, що пасажири не роздруковували квитки, здирали з них чималі гроші.

2. Працівники УЗД не чинили опору таким незаконним діям людям, які навіть категорично відмовлялись надати свої документи та поводились грубо як з пасажирами, так і з відомою журналісткою. Таким чином українці, знаходячись у вагоні, що вважається територією України, опинялися сам на сам з обурливим свавіллям.

Пані Алла розповідала про такі речі, супроводжуючи все відео, яке вона особисто знімала під час цієї абсурдної ситуації.

Наслідки розслідування

Результати розслідування Алли Мазур були представлені громадськості у телерепортажі, що спричинило значний резонанс у суспільстві.

Та на жаль, журналістка також розповіла, що після повернення в Україну неодноразово звернулася до керівництва Укрзалізниці з проханням прокоментувати дії, а точніше, бездіяльність її робітників, але й досі не отримала жодної відповіді.

Популярне

Схожі статті

Онука Софії Ротару показала модний подарунок за 32 тисячі гривень, який сподобався її бабусі-співачці (ФОТО)

Софія Ротару зникла з українського інфопростору, проте її онучка Соня, яка мешкає у США, активно веде свій блог, який підтримує народна артистка.

Рецепт із серії “Все змішав і в духовку”: ароматне печиво на сметані, яке готується 15 хв – випічка до чаю

Що може бути смачніше за домашню випічку, яка приготована зі старанням та любовʼю? Пропоную вам рецепт смачного та ароматного домашнього печива, яке підкорить всіх, хто спробує.

46-річна Євгенія Власова має 19-річну доньку від продюсера: чому ніколи не показує, як виглядає Ніна

Євгенія Власова й сама надовго зникає з інформпростору, а потім несподівано виринає, і свою доньку ретельно приховує від широкого загалу. Чому співачка не показує 19-річну Ніну?