Сергій Притула більше не любить Марічку з “Файна Юкрайна”: куди зник український комік Андрій Молочний

На початку нульових років телешоу "Файна Юкрайна" стало справжнім феноменом українського телебачення. Коміки Сергій Притула та Андрій Молочний здобули величезну популярність і любов глядачів.

Вони втілювали на екрані яскраві образи, сповнені гумору та дотепності, що викликало щирий сміх у мільйонів українців: Антон та Марічка, Даїшники, продюсер Валентин та зірка Василь, менеджери Андрій з Сергієм та інші. Але, як часто трапляється, час вносить свої корективи, і дороги друзів і колег розійшлися.

Куди зник український комік Андрій Молочний. Скриншот фото з Мережі

Кожен робить свій вибір

Сергій Притула неодноразово розповідав про долю свого давнього товариша Андрія Молочного, який зник з українських екранів у 2014 році. Розлучившись з батьківщиною, Андрій вирушив шукати кращих можливостей за кордоном, прагнучи розвивати свою кар’єру та заробляти більше грошей.

Притула зазначав, що рішення Молочного було для багатьох несподіваним, але зрозуміти мотивацію свого колишнього друга не важко. За його словами, Андрій завжди був амбіційною людиною, яка прагнула досягти нових вершин і знайти себе у різних проєктах. У новій країні, яка веде агресивну політику проти України, Молочний зосередився на розвитку власного бізнесу та створенні нових медіапроєктів.

Така позиція українця родом з Коростеня поваги, м’яко кажучи, не викликає, тому дружнє спілкування Притули з Молочним вже давно припинилося.

Не дивно, що про колишнього улюбленця-гумориста зараз на українському медіапросторі навіть не згадують, або згадують серед зірок-зрадників. Коміку також не пробачають образливі та недоречні жарти про українську мову, яка “ріже йому слух”, та про українців, як постійних гастарбайтерів.

Наразі відомо, що він є батьком 5 дітей, що продовжує розважати російську публіку на корпоративах і особливих професійних вершин так і не здобув.

Коли заходить річ про Молочного, то в декого виникає ностальгія за тими часами, коли “Файна Юкрайна” об’єднувала країну перед екранами телевізорів. Водночас це нагадує про те, що кожен обирає свій шлях у пошуках щастя й самореалізації та, на жаль цей вибір не завжди є гідним.

Популярне

Схожі статті

Рецепт мого малинового пирога з пісочного тіста просять усі подруги: завжди хочеться ще один шматочок

Улітку теж хочеться почаювати. Але треба робити ставку на сезон. Тож готуватимемо тарт зі свіжою малиною. Готується цей фруктовий пиріг дуже просто, тож чаювання перетвориться на насолоду.

Як виглядають красуні-дружини футболістів Шевченка, Реброва, Зінченка: модель, психологиня, журналістка

Футболісти – наша гордість. Найкращі зі спортсменів облаштовують особисте життя зі справжніми красунями. Та однієї зовнішності замало. Дівчатам до того ж потрібно бути доволі розважливими.

Секретний рецепт ніжних цукрових булочок, які тануть у роті: м’які та пишні, з хрумкою скоринкою. Мої ходові

Цукрові булочки у формі серця – невід'ємна частинка смачної випічки, яку люблять всі. Давайте сьогодні приготуємо разом цю улюблені серця в домашніх умовах.