Здобув щастя з третьої спроби. Розлучений Василь Вірастюк вперше показав нову кохану: “Я в стосунках”

Про розлучення з другою дружиною та новий роман Василь Вірастюк розповідав раніше в інтерв'ю Славі Дьоміну. Але показати обличчя коханої наважився лише зараз. І ось чому.

Василь Вірастюк образився на дружину Інну, з якою разом виховували двох спільних синів та хлопця від попередніх стосунків стронґмена. Жінка, не дослухавшись його настанов, виїхала за кордон разом із дітьми, хоча особливої загрози життю в Івано-Франківську практично не існувало.

Інна стала вимагати на утримання дітей стільки грошей, скільки у Верховній Раді народному обранці не платять. Подружжя дуже довго сварилося між собою, влаштувавши судову тяганину й обмінюючись у мережі звинуваченнями.

Як виглядає нова кохана Василя Вірастюка

Вірастюк визнавав, що не скніє вечорами на самоті, а зустрів нове кохання. Навіть сповістив, що став батьком учетверте. А от обличчя Ірини навідріз відмовився показувати, хоч як його не просили.

Та врешті настав час зняти табу. Пан Василь виклав у мережу світлину з новою дружиною. На фото бачимо закоханого чоловіка ззаду – потилицю, плече з татуюванням. Лівицею спортсмен обіймає чорняву жінку, яка дивиться в об’єктив.

Щоправда, плечем Вірастюк трішки перекриває обличчя Ірини, тож можемо помилуватися лише рівним волоссям без чубчика та парою карих очей. Щасливий чоловік сповістив підписникам Інстаграму:

“Я в стосунках”.

Далі нардеп пояснив, що тепер може говорити про особисте відкрито, оскільки тривалий судовий процес з попередницею вже добіг логічного завершення. Судитися Василь з Інною почали ще у жовтні 2022 року. Тяганина в різних судових інстанціях тривала майже 1,5 року.

Василь Вірастюк з Інною та трьома старшими синами

Врешті у травні пару остаточно розлучили. Вірастюк витримав ще місяць, щоб рішення набрало чинності. Лише тепер зітхнув із полегшенням. Урешті він вільний від другого шлюбу й може робити третю спробу побудувати сімейне гніздечко.

Популярне

Схожі статті

Як виглядають діти Слави Фролової з “Україна має талант”: одну дитину втратила, а дорослий син має діагноз

Зірка СТБ, колишня суддя шоу "Україна має талант" Слава Фролова має непростий досвід материнства. Жінка має дорослого сина та маленьку доньку, яких вона майже не показує на публіку.

Відкрию один секрет, щоб квашена капуста стала соковитою і хрумкою: їмо всю зиму й нікому не набридає

Зробити вдома квашену капусту набагато простіше, ніж вам здається. Виділіть годинку й отримаєте таку кількість хрумкого салату, що вистачить на цілий місяць. До всього це ще й корисно.

Побудувала красиве життя з Меладзе: інші зірки вже потухли, а Альбіна Джанабаєва у 45 виглядає на мільйон

З усіх "віагрянок" Альбіна Джанабаєва протрималася найдовше. А все тому, що у співачки трапився роман із братом продюсера гурту Валерієм Меладзе. Жінка й у свої 45 років виглядає просто суперово.