Подає сигнали з того світу: донька Анастасії Заворотнюк розповіла про містику, яка сталася після смерті мами

Відома російська актриса Анастасія Заворотнюк відійшла у вічність наприкінці травня. Донька знаменитості розповіла про незвичайні знаки, які вона подає з небес.

Анастасія Заворотнюк, відома російська актриса, пішла з життя після 5-річної боротьби з раком. Знаменитість померла наприкінці травні – 29 числа. Невдовзі у москві відбулось поховання, на яке прийшли і рідні артистки, і її колеги, і друзі.

Для родини Анастасії Заворотнюк новина про її смерть стала справжнім ударом. Донька знаменитої актриси Анна на своїй особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм зізналась, що їй буде важко без матері, але вона завжди буде берегти у серці пам’ять про неї.

Донька Заворотнюк про маму

Анастасія Заворотнюк про свою доньку також не забуває. Принаймні на такі думки наштовхнула нова Історія Анни в її особистому блозі. Дівчина зізналась, що протягом довгого періоду часу не могла знайти альбом із сімейними фотографіями.

Донька відомої російської актриси Анастасії Заворотнюк розповіла про знаки, які їй подає мама
Донька відомої російської актриси Анастасії Заворотнюк розповіла про знаки, які їй подає мама

За словами дівчини, вона декілька днів поспіль шукала фотоальбом. За словами знаменитості, вона перевернула весь будинок, але так і не знайшла світлини. Анна Заворотнюк визнала, що їй було прикро, адже копій вони ніколи не робили.

Втім, пізніше на думку спала ідея пошукати альбом у тому місці, де його насправді взагалі не мало б бути. Донька Анастасії Заворотнюк впевнена, що таку підказку їй послала саме її мама. Зіркова донька подякувала рідній людині за те, що вона залишається поруч.

Донька відомої російської актриси Анастасії Заворотнюк розповіла про знаки, які їй подає мама
Донька відомої російської актриси Анастасії Заворотнюк розповіла про знаки, які їй подає мама

Нагадаємо, що відома російська актриса померла після тривалої боротьби з онкологією. Знаменитість мала пухлину мозку, яку лікували за тестовими методами. На жаль, впоратись з хворобою не вдалось.

Популярне

Схожі статті

Рецепт мого малинового пирога з пісочного тіста просять усі подруги: завжди хочеться ще один шматочок

Улітку теж хочеться почаювати. Але треба робити ставку на сезон. Тож готуватимемо тарт зі свіжою малиною. Готується цей фруктовий пиріг дуже просто, тож чаювання перетвориться на насолоду.

Як виглядають красуні-дружини футболістів Шевченка, Реброва, Зінченка: модель, психологиня, журналістка

Футболісти – наша гордість. Найкращі зі спортсменів облаштовують особисте життя зі справжніми красунями. Та однієї зовнішності замало. Дівчатам до того ж потрібно бути доволі розважливими.

Секретний рецепт ніжних цукрових булочок, які тануть у роті: м’які та пишні, з хрумкою скоринкою. Мої ходові

Цукрові булочки у формі серця – невід'ємна частинка смачної випічки, яку люблять всі. Давайте сьогодні приготуємо разом цю улюблені серця в домашніх умовах.