“Закрутилося”: Оля Полякова розповіла, як закрутила роман з 40-річним бізнесменом та увела його з родини

Українська співачка Оля Полякова завжди була у центрі уваги чоловіків. Проте закрутилися стосунки у артистки саме з жонатим. Як насправді склалася доля закоханих?

Оля Полякова – відома українська співачка та телеведуча, яка за свою яскраву кар’єру здобула серця мільйонів прихильників. Проте не тільки її професійні досягнення викликають інтерес публіки, але й особисте життя. Оля вже близько 19 років живе разом зі своїм чоловіком Вадимом Буряковським, бізнесменом, з яким вона має міцний шлюб та двох доньок. Історія їхнього кохання є надзвичайно цікавою і зворушливою.

Оля Полякова та Вадим Буряковський давно перебувають в офіційному шлюбі
Оля Полякова та Вадим Буряковський давно перебувають в офіційному шлюбі

З Вадимом Оля познайомилася на його 40-річчі, де була запрошеною співачкою. Вже під час першої зустрічі вони знайшли спільну мову, і це стало початком їхньої дружби. На той час Вадим був одружений, але це не завадило йому взяти номер телефону Олі. Спочатку їхнє спілкування було виключно дружнім, адже Оля також мала бойфренда і не бажала перебувати у статусі коханки.

Вадим виявився не тільки добрим другом, але й порадником. Він переконував Олю розірвати стосунки з тодішнім хлопцем, оскільки вважав, що той не підходить артистці. Ці поради виявилися пророчими, адже досить скоро вони зрозуміли, що між ними зароджується справжнє кохання. Незважаючи на те, що Вадим ще був одружений, вони вирішили бути разом. Оля зізналася, що це питання її коханий вирішив доволі швидко, і незабаром вони стали жити разом.

Оля Полякова закрутила роман з одруженим чоловіком
Оля Полякова закрутила роман з одруженим чоловіком

Їхнє співжиття принесло неочікувану радість – Оля завагітніла. На той момент вони ще не обговорювали питання народження дітей, але Вадим, як справжній джентльмен, одразу зробив Олі пропозицію руки та серця. Незабаром вони офіційно побралися і створили щасливу родину.

Оля Полякова зізнається, що без підтримки чоловіка навряд чи досягла б такого успіху в кар’єрі. В одному з випусків програми “Дорослі дівчата” співачка розповіла, що Вадим справді вклав багато грошей і зусиль у її професійний розвиток. Проте нещодавно в їхню сімейну ідилію проникли чутки про те, що Оля Полякова має коханця.

Кулінар Влад Міцкевич заявив, що перебуває у стосунках зі співачкою і навіть виклав у мережу спільні фотографії. Однак сама Оля категорично заперечила ці твердження, назвавши їх наклепом і спробою хайпу на її імені. Від Вадима Буряковського не було жодних коментарів, тож ця історія швидко втратила актуальність і затихла.

Популярне

Схожі статті

Особлива сукня Тіни Кароль загубилася: яке послання долі співачка отримала, вийшовши заміж за Євгена Огіра

Загадкові історії навколо весілля української співачки Тіни Кароль та її продюсера Євгена Огіра: де сукня та чому горіла фата? Невже доля давала знаки молодятам?

Алла Кудлай зізналася в ніжних почуттях до Зіброва аби допекти його дружині Марині: “Я обожнюю Пашку!”

В артистичному середовищі всі один одного знають і постійно перетинаються. Так, Алла Кудлай є хрещеною мамою Насті Каменських, а з Павлом Зібровим у співачки ледь не трапився роман.

Чому Філіп Кіркоров вивіз своїх дітей за кордон: повторив за Пугачовою і Галкіним, але зробив це по-тихому

Колишній Народний артист України Філіп Кіркоров раптово вивіз своїх дітей з росії за кордон, що стало причинами цього рішення та чому співак так вчинив.