Один композитор, інший по бізнесу: журналіст Дмитро Гордон розповів, де зараз живуть його повнолітні сини

Відомий український журналіст та інтерв'юєр Дмитро Гордон розповів, йому його троє повнолітніх синів перебувають за кордоном та чи збираються повертатися в Україну.

Відомий журналіст та ведучий Дмитро Гордон завжди привертав увагу не лише своїми професійними досягненнями, а й особистим життям. Під час війни в Україні багато хто цікавиться, де перебувають його діти, особливо троє повнолітніх синів. В інтерв’ю для проєкту ТСН Дмитро Гордон розповів, що його сини перебувають за кордоном, де вони народилися та будують свої кар’єри. Двоє з них живуть у Америці, а третій – у Європі.

Дмитро Гордон розказав, де знаходяться його повнолітні сини
Дмитро Гордон розказав, де знаходяться його повнолітні сини

Гордон розповів, що один із його синів є композитором, а інший – бізнесменом. Вони переїхали за кордон не під час війни, а понад десять років тому і вже встигли здобути там визнання. Один з них навіть має американське громадянство. Цікаво, що Дмитро Гордон є багатодітним батьком і має насичене особисте життя, про яке він неодноразово жартував.

Сини журналіста Дмитра Гордона
Сини журналіста Дмитра Гордона

Журналіст був тричі одружений і має сімох дітей від офіційних шлюбів. Проте Гордон сам жартує, що може мати й позашлюбних нащадків, а як відомо, в кожному жарті є доля правди.

З першою дружиною Наталією Дмитро Гордон прожив у шлюбі вісім років. У цьому союзі народився їхній син Ростислав. Після розриву з Наталією Дмитро неодноразово зазначав, що підтримує добрі стосунки з нею і дбає про їхнього спільного сина.

Другим коханням Гордона стала жінка на ім’я Злата. У 1995 році в них народився син Дмитро, хоча офіційно пара не була одружена. Незважаючи на це, Гордон завжди дбав про сина і підтримував тісний зв’язок з ним.

У другому офіційному шлюбі Дмитро Гордон став батьком двох дітей: доньки Єлизавети та сина Лева. Цей шлюб був значним етапом у його житті, і він завжди наголошував на важливості родини та батьківства.

Олеся Бацман - третя офіційна дружина Дмитра Гордона
Олеся Бацман – третя офіційна дружина Дмитра Гордона

Третя дружина, Олеся, народила журналісту трьох доньок: Санту, Алісу та Ліану. Дмитро Гордон часто говорить про те, наскільки важливою для нього є роль батька і як багато радості приносять йому його діти. Він завжди намагається приділяти їм максимальну увагу, навіть незважаючи на свою насичену робочу діяльність.

Популярне

Схожі статті

Особлива сукня Тіни Кароль загубилася: яке послання долі співачка отримала, вийшовши заміж за Євгена Огіра

Загадкові історії навколо весілля української співачки Тіни Кароль та її продюсера Євгена Огіра: де сукня та чому горіла фата? Невже доля давала знаки молодятам?

Алла Кудлай зізналася в ніжних почуттях до Зіброва аби допекти його дружині Марині: “Я обожнюю Пашку!”

В артистичному середовищі всі один одного знають і постійно перетинаються. Так, Алла Кудлай є хрещеною мамою Насті Каменських, а з Павлом Зібровим у співачки ледь не трапився роман.

Чому Філіп Кіркоров вивіз своїх дітей за кордон: повторив за Пугачовою і Галкіним, але зробив це по-тихому

Колишній Народний артист України Філіп Кіркоров раптово вивіз своїх дітей з росії за кордон, що стало причинами цього рішення та чому співак так вчинив.