“Мій син схожий на Дзідзьо”: Оля Цибульська прокоментувала чутки, що розбила сімʼю свого кума Михайла Хоми

Українська співачка Ольга Цибульська вирішила розставити всі крапки над "і" та пояснити, які стосунки повʼязували її з колегою, співаком Дзідзьо.

Життя знаменитостей завжди супроводжується чутками та плітками, особливо коли справа стосується їхніх особистих стосунків. Неодружені артисти стають об’єктами пильної уваги, а їхні ймовірні романи обговорюються з особливим інтересом. Український співак Дзідзьо (Михайло Хома) після розлучення з дружиною часто опиняється у центрі романтичних спекуляцій.

Однією з найгучніших тем у ЗМІ стали припущення про романтичні стосунки між Дзідзьо та співачкою Ольгою Цибульською. Фанати вже давно підозрювали, що між артистами було щось більше, ніж просто дружба. І це не дивно, адже вони часто працювали разом, записуючи дуетні пісні та брали участь у спільних проектах.

Дзідзьо неодноразово приписували роман з Олею Цибульською
Дзідзьо неодноразово приписували роман з Олею Цибульською

Замість того, щоб спростовувати ці чутки, колись Дзідзьо та Ольга вирішили розважитися і підігріти інтерес до своїх персон. Одного разу вони виклали в Instagram фото, на якому тримають на руках немовля. Цей знімок викликав справжній фурор серед шанувальників, які почали активно обговорювати, чи не стало це підтвердженням їхніх підозр.

Оля Цибульська та Дзідзьо показали фото з малюком
Оля Цибульська та Дзідзьо показали фото з малюком

Історія могла б завершитися як казка зі щасливим кінцем, якби не одна важлива деталь, яку співаки вирішили приховати. Немовля, яке вони тримали на руках, дійсно було спільним, але не рідним. Ольга Цибульська та Дзідзьо стали хрещеними батьками дитини своєї колеги Надії.

В нещодавньому інтерв’ю Ольга Цибульська зізналася, що питання про можливість стосунків між нею та Дзідзьо виникало дуже часто і це значним чином вплинуло на їх популярність, адже ця тема була однією з найобговорюваніших певний час. Незважаючи на всі їхні спроби спростувати ці чутки та запевнити, що між ними лише професійні та дружні відносини, люди продовжують говорити, що син Ольги схожий на Дзідзьо. Це лише підігріває інтерес до їхніх персон і додає масла у вогонь чуток.

Фанати вважають, що син Ольги Цибульської схожий на Дзідзьо
Фанати вважають, що син Ольги Цибульської схожий на Дзідзьо

Артисти вирішили більше не спростовувати плітки, залишивши все на розсуд публіки. Ольга запевнила, що статус коханки — це не для неї, і вона не збирається намагатися виправдовуватися за те, чого не було.

Популярне

Схожі статті

“Червень чарівний”: ТОП-5 українських зірок в червоних сукнях, які викликали фурор виглядом – хто ці красуні

Хто з українських зірок показав публіці вишукані червоні сукні у червні? ТОП-5 чарівних красунь, які вразили аудиторію своїми яскравими образами.

Особлива сукня Тіни Кароль загубилася: яке послання долі співачка отримала, вийшовши заміж за Євгена Огіра

Загадкові історії навколо весілля української співачки Тіни Кароль та її продюсера Євгена Огіра: де сукня та чому горіла фата? Невже доля давала знаки молодятам?

Алла Кудлай зізналася в ніжних почуттях до Зіброва аби допекти його дружині Марині: “Я обожнюю Пашку!”

В артистичному середовищі всі один одного знають і постійно перетинаються. Так, Алла Кудлай є хрещеною мамою Насті Каменських, а з Павлом Зібровим у співачки ледь не трапився роман.