Заміжні за росіянами, але одна приховує, а інша –ні: як виглядають чоловіки Тоні Паперної та Аліни Гросу

Серед зірок українського шоу-бізнесу є немало тих, хто пов'язав свою долю з іноземцями. Поки хтось обирає британців, чи американців, Аліна Гросу та Антоніна Паперна вийшли заміж з росіян.

Серед представниць українського шоу-бізнесу немало тих, хто вийшов заміж зі іноземця. Так, співачка Камалія побралася з пакистанцем, а акторка Ірина Сопонару вийшла заміж за британця.

Втім, є і ті, хто вирішив пов’язати долю з чоловіками-росіянами.

Аліна Гросу

Співачка Аліна Гросу вже двічі ходила під вінець і двічі обирала росіян собі в чоловіки. Так, перший чоловік Аліни Олександр Комков – російський підприємець. З ним дівчина прожила у шлюбі всього кілька місяців, влаштувавши грандіозне весілля в Італії.

Аліна Гросу розповіла, чи спілкується з колишнім чоловіком-росіянином
Як виглядає перший чоловік Аліни Гросу

Після розлучення з Комковим Гросу почала будувати стосунки з іншим росіянином – актором Романом Полянським. Після початку повномасштабної війни в України співачка перестала транслювати свої стосунки з Полянським у соціальних мережах. Та нещодавно стало відомо, що пара законно одружилася в США.

Аліна Гросу вдурге вийшла заміж
Аліна Гросу вдурге вийшла заміж

Сама Гросу поки публікує фото з новоспеченим чоловіком, на яких не видно його обличчя. Та зріст, статура, зачіска, сивина та інше вказує на те, що це є Роман Полянський.

Антоніна Паперна

Антоніна Паперна – донька відомої української акторки Ольги Сумської. Тоня все дитинство та юність жила в Україні, тут же отримувала вищу освіту. Після закінчення університету Паперна переїхала в росію, де побудувала акторську кар’єру і створила власну сім’ю.

Так, вже понад 7 років Тоня живе у шлюбі з відомим російським актором Володимиром Ягличем. Вони виховують двох дітей: 7-річну доньку Єву та 2-річного Даніїла.

Як живе Антоніна Паперна, яка вийшла заміж за російського актора
Як виглядає чоловік Антоніни Паперної

Після початку повномасштабної війни в Україні Антоніна не лише не виїхала з росії, а й не заявила свою позицію. Жінка ніяк не коментує події в Україні і продовжує активно працювати в росії.

Популярне

Схожі статті

“Червень чарівний”: ТОП-5 українських зірок в червоних сукнях, які викликали фурор виглядом – хто ці красуні

Хто з українських зірок показав публіці вишукані червоні сукні у червні? ТОП-5 чарівних красунь, які вразили аудиторію своїми яскравими образами.

Особлива сукня Тіни Кароль загубилася: яке послання долі співачка отримала, вийшовши заміж за Євгена Огіра

Загадкові історії навколо весілля української співачки Тіни Кароль та її продюсера Євгена Огіра: де сукня та чому горіла фата? Невже доля давала знаки молодятам?

Алла Кудлай зізналася в ніжних почуттях до Зіброва аби допекти його дружині Марині: “Я обожнюю Пашку!”

В артистичному середовищі всі один одного знають і постійно перетинаються. Так, Алла Кудлай є хрещеною мамою Насті Каменських, а з Павлом Зібровим у співачки ледь не трапився роман.