facebook

38-річна Злата Огнєвіч вперше зʼявилась на публіці без перуки: світ побачив її справжню зачіску (ФОТО)

Українська співачка Злата Огнєвіч зізналася, що тривалий час носила перуку. Але не тільки на сцені, а й в повсякденному житті. Що змусило артистку ховати натуральне волосся?

Знаменитостям завжди потрібно виглядати бездоганно, адже за ними спостерігають мільйони людей та об’єктиви камер. Кожен вихід у світ супроводжується увагою шанувальників і критиків, тому зірки змушені постійно підтримувати ідеальний вигляд.

Для досягнення цього образу вони часто звертаються до допомоги стилістів, візажистів та перукарів, які створюють неповторні стилі, що відповідають останнім модним тенденціям. Однак, не все так просто, як здається на перший погляд. Постійні використання стайлерів, фарбування та інші процедури можуть мати серйозні наслідки для здоров’я шкіри та волосся.

Українська співачка Злата Огнєвіч на власному досвіді переконалася, наскільки шкідливими можуть бути часті експерименти із зовнішністю. Одного разу вона вирішила кардинально змінити свій образ і перетворитися на блондинку. Проте, результат перевершив усі її очікування — але не в позитивному сенсі. Після фарбування її волосся стало настільки пошкодженим, що врятувати його було неможливо.

Злата Огнєвіч приміряла на себе образ блондинки, через що зіпсувала волосся
Злата Огнєвіч приміряла на себе образ блондинки, через що зіпсувала волосся

Через пошкодження волосся Злата була змушена носити штучну перуку. Цей період тривав близько півтора року, протягом якого вона поступово відновлювала своє натуральне волосся. Глядачі навіть не здогадувалися про це, адже перука виглядала дуже природно і гармонійно вписувалася в її сценічний образ. Злата поділилася, що носити перуку було непросто, але це було необхідністю.

Злата Огнєвіч зізналася, що тривалий час носила перуку
Злата Огнєвіч зізналася, що тривалий час носила перуку

Співачка також відзначила, що система заміщення волосся є досить популярною серед знаменитостей. Постійні накрутки, фарбування, зачіски та стайлінги сильно шкодять волоссю. Особливо це стосується тих артистів, у яких щільний графік концертів і часті виходи на сцену. Перуки та інші системи заміщення волосся дозволяють зіркам виглядати бездоганно, не завдаючи шкоди своєму справжньому волоссю.

Злата зробила важливий висновок з власного досвіду: більше ніяких радикальних експериментів із зовнішністю. Вона зрозуміла, що природний вигляд та обережний підхід до догляду за собою приносять більше задоволення та гармонії, ніж кардинальні зміни.

Як виглядає Злата Огнєвіч без перуки
Як виглядає Злата Огнєвіч без перуки

Популярне

Схожі статті

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.