Колишня дружина Дзідзьо заявила, що відсвяткувала розлучення з ним у ресторані: “Це було влітку 2021 року”

Колишня дружина Дзідзьо SLAVIA пригадала, як пішла святкувати розлучення у ресторані. Чому артистам не вдалося зберегти 20-річний шлюб та хто став причиною розладу?

Коли люди одружуються, вони хочуть зберегти цей союз один раз і на все життя. Проте інколи стається так, що пари розлучаються по різним причинам. Шлюб, який починається з обіцянок вічної любові, часом стикається з випробуваннями, які важко подолати. Нещодавно про своє розлучення розповіла співачка SLAVIA, екс-дружина співака Дзідзьо. Її історія є прикладом того, як можна зберегти повагу та дружні стосунки навіть після розриву.

Дзідзьо і Славія прожили разом близько 20 років
Дзідзьо і Славія прожили разом близько 20 років

SLAVIA та Дзідзьо були одружені ще зі студентських часів, проживши разом близько 20 років. Їхній шлюб був сповнений щасливих моментів, але згодом стався крах. Михайло, відомий під сценічним ім’ям Дзідзьо, зізнався, що в якийсь момент їхні стосунки більше нагадували відносини брата з сестрою. Це стало сигналом для обох, що розлучення не уникнути.

Дзідзьо та співачка SLAVIA одружилися ще у студентські роки
Дзідзьо та співачка SLAVIA одружилися ще у студентські роки

SLAVIA в одному з інтерв’ю поділилася, що вони з чоловіком розійшлися друзями, без сварок та скандалів. Вони й досі підтримують дружні стосунки, за потреби можуть подзвонити один одному за порадою або просто поговорити. Цей приклад показує, що розлучення не завжди має бути болючим і скандальним.

Славія розлучилася з Дзідзьо влітку 2021 року
Славія розлучилася з Дзідзьо влітку 2021 року

Особливим моментом стала історія, коли після розлучення, влітку 2021 року, SLAVIA та Дзідзьо пішли святкувати цю подію в улюблений ресторан. Артисти проговорили декілька годин і не помітили, як пройшов час. На перший погляд, може здатися, що якщо люди так добре спілкуються, вони могли поспішити з розлученням. Проте SLAVIA не шкодує про своє рішення. Після розриву стосунків співачка почала отримувати багато уваги від чоловіків, що безперечно їй подобається.

Дзідзьо неодноразово приписували роман з Олею Цибульською
Дзідзьо неодноразово приписували роман з Олею Цибульською

У мережі та серед шанувальників ширилися чутки, що причиною розлучення стала співачка Оля Цибульська. Проте вона спростувала ці чутки, запевнивши, що з Дзідзьо у неї були лише професійні відносини.

Популярне

Схожі статті

Ольга Фреймут вивела молодших дітей на аристократичне британське чаювання: “Це не позерство, а необхідність”

Ольга Фреймут ще в Україні викладала на телебаченні уроки гарних манер. Тепер взялася вчити власних дітей англійському аристократичному етикету. І виходить, і не дуже.

І м’яса не треба! Вечеря, яку я можу їсти постійно: беру кабачки та сир і готую смачнющу запіканку

Кабачкова запіканка – ідеальна страва для вечері. Готується вона дуже просто та швидко, а смак страви виходить неперевершеним. Крім того, запіканка досить легка і не нашкодить вашій фігурі.

Журавська та Барановська: що цікавого відомо про забутих дружин Колі-Барбі Тищенка

Відомий ресторатор, телеведучий та політик Микола Тищенко був одружений тричі та всі його шлюби закінчились розставанням. Цікаво, що між колишніми дружинами Нардепа дуже багато спільного.