Скільки разів виходила заміж Алла Пугачова: найгучніші романи Примадонни, які були до Максима Галкіна

Алла Пугачова є однією з найвідоміших співачок радянських часів. Її неймовірний талант і харизма привертали увагу не лише фанатів, але й численних залицяльників.

Зіркова кар’єра Примадонни супроводжувалася яскравими романами та шлюбами, які завжди викликали великий інтерес у публіки. За своє життя Алла Борисівна вийшла заміж п’ять разів. Розглянемо детальніше, хто були ці чоловіки, що стали частиною життя легендарної артистки.

Миколас Орбакас

Алла Пугачова з дочкою та першим чоловіком
Алла Пугачова з дочкою та першим чоловіком

Перший чоловік Алли Пугачової, Миколас Орбакас, був акробатом литовського походження. Вони познайомилися коли Аллі було лише 20 років. Саме в цьому шлюбі народилася їхня донька Христина Орбакайте, яка згодом стала відомою співачкою та актрисою, як її знаменита мати. Кар’єра Пугачової набирала обертів, що призводило до частих гастролей і відсутності вдома, через що почалися непорозуміння, і пара вирішила розійтися.

Олександр Стефанович

Другий чоловік Алли Пугачової
Другий чоловік Алли Пугачової

Другий шлюб Алли Пугачової був з Олександром Стефановичем, режисером і сценаристом. Вони одружилися у 1977 році і прожили разом близько чотирьох років. Алла вже була відомою виконавицею, що означало багато уваги з боку шанувальників. Однак вибагливий і складний характер Пугачової привів до розладу в сімейному очагу. Остаточно стосунки завершилися після зради чоловіка, що й стало причиною їхнього розлучення.

Євген Болдин

Євген Болдин та Алла Пугачова
Євген Болдин та Алла Пугачова

Третім чоловіком Примадонни став її продюсер і концертний директор Євген Болдин. Подружжя прожило разом вісім років, але розлучилися, не розкриваючи офіційної причини. За чутками, Пугачова дізналася про численні зради Болдина, але ніколи не коментувала це публічно.

Філіпп Кіркоров

Алла Пугачова та її четвертий чоловік Філіп Кіркоров
Алла Пугачова та її четвертий чоловік Філіпп Кіркоров 

Четвертий шлюб Алли Пугачової був з молодим співаком Філіппом Кіркоровим. Багато років Кіркоров був безнадійно закоханий у співачку, і після тривалих залицянь вони одружилися у 1994 році та навіть вінчалися у церкві. Їхній шлюб тривав одинадцять років, хоча пара перестала жити разом задовго до офіційного розриву. Колишнє подружжя залишилось друзями, на відміну від попередніх чоловіків.

Максим Галкін

Максим Галкін та його дружина Алла Пугачова
Максим Галкін та його дружина Алла Пугачова

П’ятий чоловік Алли Пугачової, Максим Галкін, є, мабуть, найвідомішим серед усіх її обранців. Максим молодший за Аллу на 28 років, але це не завадило їм закохатися один в одного. Вони одружилися у 2011 році, і, незважаючи на засудження оточення та скептичні прогнози, цей шлюб триває вже більше 22 років. Разом вони виховують двох дітей, яких народила сурогатна мати.

Популярне

Схожі статті

Зірка “Кварталу” Ірина Сопонару вийшла заміж за іноземця, який хоче жити в Україні: що розповів її чоловік

Чоловік української акторки Ірини Сопонару, який родом з Британії, розповів, що вони планують залишатися в Україні та поділився чим його приваблює наша країна.

Аліна Гросу вийшла заміж удруге, а чоловіка на загал не показує: “Все просто. Я чому не розповідаю…”

Двома першими романами Аліна Гросу ділилася з усіма шанувальниками до подробиць. Та оскільки нічого доброго з цього не вийшло, співачка вирішила більше не показувати свого обранця. І ось чому.

Ольга Фреймут вивела молодших дітей на аристократичне британське чаювання: “Це не позерство, а необхідність”

Ольга Фреймут ще в Україні викладала на телебаченні уроки гарних манер. Тепер взялася вчити власних дітей англійському аристократичному етикету. І виходить, і не дуже.