“Бачили з жіночкою в готелі”: інсайдери озвучили, з ким Потапа підозрюють у романі. Чи в курсі Каменських?

Стосунки знаменитостей завжди перебувають у центрі уваги, і будь-які зміни в їхньому житті стають предметом бурхливих обговорень. Тож що відбувається між Потапом і Настею Каменських?

Стосунки відомих людей завжди привертають велику увагу з боку публіки. Їхні життя перебувають під постійним прицілом камер і шанувальників, що часто призводить до численних чуток та обговорень. Шлюб популярного українського дуету Потапа та Насті Каменських не став винятком. З моменту їхнього одруження пара була однією з найулюбленіших у шоу-бізнесі, але останніми місяцями навколо їхніх стосунків з’явилося чимало розмов та спекуляцій.

Настя Каменських та Олексій Потапенко давно у стосунках
Настя Каменських та Олексій Потапенко давно у стосунках

Після весілля у травні 2019 року Потап і Настя активно ділилися своїм щастям у соціальних мережах, демонструючи спільні подорожі, романтичні моменти та робочі проекти. Вони стали символом любові та гармонії для багатьох своїх прихильників.

Проте нещодавно фанати помітили, що в їхніх соціальних мережах більше не зʼявляються спільні фотографії, а будь-які згадки одне про одного раптово припинилися. Така зміна викликала хвилю чуток про можливі проблеми у стосунках пари.

Крім цього, шанувальники звернули увагу, що Потап і Настя перестали з’являтися разом на публічних заходах, навіть якщо одночасно були присутні на одній події. Це додало ще більше підозр та спекуляцій серед публіки.

Останнім часом ситуація навколо пари стала темою обговорення у різних медіа. На каналі “Люкс ФМ” у новому шоу “Ні стида, ні совісті” ведучі Євгеній Фєшак, Міла Єремеєва та Артур Адамов зосередили свою увагу на цій темі, обговорюючи можливі причини розладу. Однією з найбільш обговорюваних версій стала чутка про зраду Потапа. За словами ведучих, начебто Потапа бачили з Анною Андрійчук, колишньою дружиною його давнього друга Олексія Завгороднього, відомого як Позитив, у готелі після концерту. Це стало основою для чуток про зраду з боку Потапа.

Фанати також помітили, що Настя Каменських припинила спілкування з Анною Андрійчук, заблокувала її в Instagram та уникає будь-яких контактів. Це ще більше підживило спекуляції щодо можливої зради. Потап також перестав спілкуватися з Олексієм Завгороднім, що в очах шанувальників підтверджує наявність серйозного конфлікту між ними.

Мережею ширяться чутки, що Потап зрадив Каменських з її ліпшою подругою
Мережею ширяться чутки, що Потап зрадив Каменських з її ліпшою подругою

Втім, самі знаменитості утримуються від будь-яких коментарів з цього приводу. Їхня мовчанка тільки додає інтриги до цієї історії, залишаючи ситуацію на розсуд публіки.

Попри всі ці чутки, останнім часом спостерігається певне поліпшення у стосунках Потапа та Насті. Вони знову почали залишати одне одному романтичні коментарі в соціальних мережах та публікувати спільні світлини. Це дає надію їхнім прихильникам на те, що пара зможе подолати всі труднощі та зберегти своє кохання.

Популярне

Схожі статті

“Родзинки-апельсинки”: Каменських, Могилевська, Заріцька – співачки, які зробили целюліт смачною принадою

Зазвичай вважається, що артистки можуть здобути славу тільки за умови модельних форм 90-60-90. Натомість наші героїні стали популярними якраз маючи вагу 80+ кг. Це вже потім взялися за схуднення.

Зірка “Кварталу” Ірина Сопонару вийшла заміж за іноземця, який хоче жити в Україні: що розповів її чоловік

Чоловік української акторки Ірини Сопонару, який родом з Британії, розповів, що вони планують залишатися в Україні та поділився чим його приваблює наша країна.

Аліна Гросу вийшла заміж удруге, а чоловіка на загал не показує: “Все просто. Я чому не розповідаю…”

Двома першими романами Аліна Гросу ділилася з усіма шанувальниками до подробиць. Та оскільки нічого доброго з цього не вийшло, співачка вирішила більше не показувати свого обранця. І ось чому.