Могилевська показала розкішну терасу свого маєтку на березі річки: займається садом в сукні та на підборах

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська показала розкішну терасу з видом на річку. Територія засаджена квітами та деревами, якими залюбки займається артистка.

Відома українська співачка Наталія Могилевська продемонструвала, як проводить свої вихідні, поділившись з шанувальниками чарівними світлинами свого заміського маєтку. Виконавиця показала, як власноруч прикрасила територію навколо свого будинку, і розповіла про цей новий для себе досвід.

Наталія розмістила на своєму Instagram-акаунті фотографії тераси свого дому. Вона зізналася, що вперше в житті займалася ландшафтним дизайном, прикрашаючи територію квітами та висаджуючи рослини. Співачка зазначила, що для цього вона придбала троянди та гортензії, які згодом висадила на терасі. Окрім цього, Наталія ретельно доглядала за туями, щоб вони були здоровими та гарними.

Наталія Могилевська показала терасу біля дому
Наталія Могилевська показала терасу біля дому

Після завершення робіт на території, Могилевська несподівано постала перед своїми шанувальниками у святковому образі. Вона одягнула червону вишукану сукню та підбори, і позувала у своєму новоствореному квітнику. Це додало святкової атмосфери та підкреслило елегантність її нового саду.

Тераса співачки відкривається на мальовничий берег річки, а підлога виконана з темного дерева. Великі бежеві зонтики захищають від сонця, створюючи затишний куточок для відпочинку. На терасі розташована різноманітна рослинність: туї, гортензії, троянди та інші квіти, які надають простору особливої атмосфери.

Наталія Могилевська показала, як облаштувала розкішну терасу
Наталія Могилевська показала, як облаштувала розкішну терасу

Наталія Могилевська зізналася, що дуже любить свою терасу, адже зараз у неї велика родина і всім повинно вистачати місця для відпочинку та проведення часу разом. Нещодавно співачка стала мамою, вдочеривши двох дівчаток. Як розповіла артистка, це сталося ще два роки тому, але вона не хотіла привертати зайву увагу до своєї родини, поки дівчатка проходять адаптацію.

Незважаючи на свою популярність, Наталія продовжує оберігати приватність своєї родини. Вона не показує публічно обличчя своїх дітей, щоб захистити їх від уваги публіки.

Популярне

Схожі статті

Додайте це до борошна і оладки вийдуть пухкі, смачні і ароматні. Рецепт пишного тіста на кефірі

Швидкі, м'які та пухкі – ці оладки з яблуками виходять ідеальними! Спробуйте приготувати оладки за цим рецептом і вони стануть вашими улюбленими.

Які вони непостійні! Санта Дімопулос, MamaRika, Анна Трінчер, Алла Кудлай змінили колір волосся на рожевий

Жінки обожнюють змінювати імідж. Їх приваблюють не лише нові луки, але й зовнішні перевтілення. Навіть із кольором волосся експериментують. Тож можемо побачити, як пасують зіркам рожеві відтінки.

Можу їсти цей пиріг з варенням хоть щодня! Рецепт простіший за шарлотку, а смак в рази кращий

Пиріг з варенням за цим рецептом виходить ніжним, м'яким і буквально тане у роті. Готується він дуже швидко, просто і з доступних та бюджетних продуктів.