Як звучить живий спів Тіни Кароль без фонограми: вокал поп-діви оцінила професійна викладачка (Відео)

Професійна викладачка з вокалу оцінила спів Тіни Кароль наживо. Експертка зазначила, що вокал Кароль на початку кар'єри і зараз дуже видрізняється.

Тіна Кароль – одна з найвідоміших та найпопулярніших співачок України, яка має звання Народної артиски України. Тіна на сцені вже понад 15 років і за цей час вона стала справжнім професіоналом своєї справи. Кароль ніколи не співає на своїх концертах під фонограму. Навпаки, Тіна завжди дивує публіку своїм сильним голосом і різними вокальними техніками.

Нещодавно на Ютуб каналі викладачки вокалу та звукорежисерки Юлії Юрченко вийшло нове відео з розбором вокалу Тіни Кароль. Так, викладачка оцінила, яким був вокал Тіни Кароль на початку кар’єри та зараз.

Переглядаючи виступ Кароль у 2007 році з піснею “Ноченька” Юлія відмітила, що співачка співає гарно, але досить просто.

Що ми можемо відмітити. Тут у неї дуже естрадний спів, дуже прямий. Зараз вона так не співає

, – зазначила викладачка.

Професійна викладачка з вокалу оцінила спів Тіни Кароль. Фото: screenshot з YouTube Yulia Yurchenko
Професійна викладачка з вокалу оцінила спів Тіни Кароль. Фото: screenshot YouTube
Yulia Yurchenko

Експертка зазначає, що зараз Тіна Кароль використовує дуже багато вокальних технік і саме через це її спів звучить так цікаво.

Що вона використовує? Це белтінг, багато твенгу, дуже плакучий звук. Наступний прийом – це мікст. Вона багато його використовує, багато обдурює слухачів і робить вигляд, що це белтінг. Також у неї багато фальцетних нот і це смачно слухається. Якщо розбирати її пісні – це неймовірна кількість прийомів. Що саме крутіше – вона імпровізує. Багато виступів, де вона співає по-іншому, де вона використовує інші техніки, співає інші ноти

, – зазначила Юлія.

Професійна викладачка з вокалу оцінила спів Тіни Кароль. Фото: screenshot з YouTube Yulia Yurchenko
Професійна викладачка з вокалу оцінила спів Тіни Кароль. Фото: screenshot YouTube
Yulia Yurchenko

Викладачка з вокалу підкреслила, що Тіна Кароль дійсно професійна вокалістка і заслуговує бути Народною артисткою України.

Дійсно вона заслуговує на звання Народної співачки України. Вона класно володіє своїм голосом, вона круто співає, вона постійно трудиться над собою і удосконалює себе.

, – підкреслила викладачка.

Популярне

Схожі статті

Додайте це до борошна і оладки вийдуть пухкі, смачні і ароматні. Рецепт пишного тіста на кефірі

Швидкі, м'які та пухкі – ці оладки з яблуками виходять ідеальними! Спробуйте приготувати оладки за цим рецептом і вони стануть вашими улюбленими.

Які вони непостійні! Санта Дімопулос, MamaRika, Анна Трінчер, Алла Кудлай змінили колір волосся на рожевий

Жінки обожнюють змінювати імідж. Їх приваблюють не лише нові луки, але й зовнішні перевтілення. Навіть із кольором волосся експериментують. Тож можемо побачити, як пасують зіркам рожеві відтінки.

Можу їсти цей пиріг з варенням хоть щодня! Рецепт простіший за шарлотку, а смак в рази кращий

Пиріг з варенням за цим рецептом виходить ніжним, м'яким і буквально тане у роті. Готується він дуже швидко, просто і з доступних та бюджетних продуктів.