Вєрка Сердючка підозрює у плагіаті італійських переможців Євробачення: що тепер буде з кар’єрою групи

Сердючка опублікувала відео у соцмережах із порівнянням двох пісень, в чому запідозрив плагіат своєї відомої пісні переможців Євробачення. Чому вони так вчинили?

Андрій Данилко, відомий український співак, артист, телеведучий, який має сценічне ім’я Вєрка Сердючка. Його хіти відомі українцям вже понад 20 років, пісні артиста грають завжди і всюди, вони стали “історичними”. Вєрку Сердючку можна почути на дискотеках, випускному, на радіо, на весіллях, на святкуванні дня народження. Для нас все життя Вєрка Сердючка є позитивним ім’ям, яке заряджає енергією та надихає.

Андрій Данилко подарував світу не просто сценічного героя, а “батарейку-енерджайзер”. Артист все життя виступає в сукнях, зі штучним декольте, окулярами та великою зіркою на голові.

Але у 2007 році Вєрку Сердючку почали впізнавати вже й закордоном. В цьому році артист разом зі своєю командою брав участь у змаганні в музикальному шоу “Євробачення” з піснею “Dancing Lasha Tumbai”.

Пісня у танцювальному жанрі написана із сумішшю різних мов – української, російської, англійської та німецької. У змаганні Вєрка Сердючка підірвала зал гучними оваціями та разом із командою посіла друге місце. У цей день артист отримав почесний титул “Міс Євробачення-2007”. А пісня увійшла у топ 8 найяскравіших виступів за всю історію музичного змагання.

Данилко підозрює переможців Євробачення у плагіаті Сердючки
Данилко підозрює переможців Євробачення у плагіаті Сердючки

Виступ став легендарним, організатори тепер постійно запрошують  Сердючку як почесного гостя у конкурсі. Як пісня, так і артист набули дуже сильної популярності. Вєрку Сердючку закордоном дуже люблять, його концерти у гастрольних турах збирають тисячі відвідувачів.

Багато людей намагались переспівати артиста, парадувати, скопіювати, підробити, але ні в кого не виходило краще – ніж оригінальний виступ Сердючки.

Але нещодавно Андрій Данилко запідозрив плагіат у переможців “Євробачення 2021” італійського гурту Maneskin. Вони випустив пісню “Mark Chapman”, на який відреагувала Сердючка у своєму інстаграмі порівнюючи музику в пісні, яка дуже схожа на хіт співачки “Dancing Lasha Tumbai”. Композиція гурту була опублікована ще у 2023 році, проте Сердючка наполягає порівняти музику.

Данилко підозрює переможців Євробачення у плагіаті Сердючки
Данилко підозрює переможців Євробачення у плагіаті Сердючки

Кінець пісні завершується знайомим музикальним мотивом, але з іншим звучінням інструменту, що відрізняє цей уривок від музики у пісні Сердючки.

Популярне

Схожі статті

Додайте це до борошна і оладки вийдуть пухкі, смачні і ароматні. Рецепт пишного тіста на кефірі

Швидкі, м'які та пухкі – ці оладки з яблуками виходять ідеальними! Спробуйте приготувати оладки за цим рецептом і вони стануть вашими улюбленими.

Які вони непостійні! Санта Дімопулос, MamaRika, Анна Трінчер, Алла Кудлай змінили колір волосся на рожевий

Жінки обожнюють змінювати імідж. Їх приваблюють не лише нові луки, але й зовнішні перевтілення. Навіть із кольором волосся експериментують. Тож можемо побачити, як пасують зіркам рожеві відтінки.

Можу їсти цей пиріг з варенням хоть щодня! Рецепт простіший за шарлотку, а смак в рази кращий

Пиріг з варенням за цим рецептом виходить ніжним, м'яким і буквально тане у роті. Готується він дуже швидко, просто і з доступних та бюджетних продуктів.