Куди зникла Софія Ротару і де зараз живуть її син та онуки: з України виїхали, але не всі

Співачка Софія Ротару останні 2 роки практично не виходить на зв'язок зі своїми прихильниками. Чи залишилася артистка жити в Україні, та де знаходяться її син та онуки?

Софія Ротару – легендарна українська співачка, яка має шалену армію шанувальників. Як відомо, з 2014 року Софія Михайлівна жила у невеличкому котеджному містечку на Київщині у великому заміському будинку разом зі своїм сином Русланом та невісткою.

Софія Ротару ніколи не була активною у соціальних мережах, та все ж, час від часу вона публікувала свої фото і ділилася подробицями особистого життя з прихильниками.

Після початку повномасштабної війни в Україні Софія Ротару практично повністю зникла з інфопростору. Останній допис в Інстаграм Софія Михайлівна зробила ще в серпні 2022 року. Вона опублікувала власне фото і написала, що відвідала рідне село Моршинці, де вона народилася та виросла.

З того часу пройшло майже 2 роки. Софія Ротару більше не активна у соціальних Мережах. Як відомо, онуки співачки живуть за кордоном. Внучка Соня живе в Америці, а онук Анатолій у Європі. В Мережі подейкували, що і сама Ротару виїхала в США. Ці чутки виникли не просто так, про це заявив продюсер Леонід Дзюник.

Та не так давно сестра Софії Ротару Ауріка в інтерв’ю виданню OBOZ.UA спростувала ці чутки. Ауріка запевняє, що Софія Ротару продовжує жити у своєму будинку на Київщині з сином та невісткою, як і раніше.

Соня — під Києвом, у своєму будинку, як завжди. Син Руслан — із нею. Так було й раніше — вони живуть там усі разом, як у минулі роки

, – заявила Ауріка Ротару.

Софія Ротару з сином Русланом

Нагадаємо, до 2014 року Софія Ротару якийсь час проживала в Криму, де мала власну нерухомість. Відомо, що квартиру в Ялті Ротару продала, а ось готель, який знаходить у самому центрі Ялти і належить Ротару, вже довгий час стоїть на продажі та не продається. Співачка хоче отримати за готель 23 мільйона євро.

Популярне

Схожі статті

“Родзинки-апельсинки”: Каменських, Могилевська, Заріцька – співачки, які зробили целюліт смачною принадою

Зазвичай вважається, що артистки можуть здобути славу тільки за умови модельних форм 90-60-90. Натомість наші героїні стали популярними якраз маючи вагу 80+ кг. Це вже потім взялися за схуднення.

Зірка “Кварталу” Ірина Сопонару вийшла заміж за іноземця, який хоче жити в Україні: що розповів її чоловік

Чоловік української акторки Ірини Сопонару, який родом з Британії, розповів, що вони планують залишатися в Україні та поділився чим його приваблює наша країна.

Аліна Гросу вийшла заміж удруге, а чоловіка на загал не показує: “Все просто. Я чому не розповідаю…”

Двома першими романами Аліна Гросу ділилася з усіма шанувальниками до подробиць. Та оскільки нічого доброго з цього не вийшло, співачка вирішила більше не показувати свого обранця. І ось чому.