facebook

Максим Галкін показав, як відсвяткував 48-річчя з родиною: поряд Пугачова та підрослі Ліза і Гаррі

Максим Галкін відсвяткував свої 48-річчя у колі сім'ї та друзів. У своєму Інстаграм-блозі шоумен показав кадри зі святкування, на яких можна розгледіти Пугачову та підрослих Лізу і Гаррі.

18 червня відомому коміку та шоумену Максиму Галкіну виповнилося 48 років. У своєму Інстаграм-блозі чоловік показав, як він відсвяткував власний день народження. Так, комік не влаштовував гучну вечірку, а відсвяткував цей день у колі найближчих людей.

На знімку, який опублікував Галкін у своєму блозі, видно, що святкування було у ресторані. За невеликим столиком зібралися дружина Максима Алла Пугачова, діти Ліза та Гаррі, а також друзі сім’ї. На святковому столі столі стояв великий шоколадний торт, на якому був напис “Коханому чоловіку та батьку”.

На знімку можна розгледіти, як зараз виглядає 75-річна Алла Пугачова. Так, на день народження свого чоловіка Примадонна одягнула легку квітчасту сукню вільного крою. Алла Борисівна зробила пишну зачіску, а ось макіяжу на її обличчі було мінімум.

Також варто відмітити, як сильно подорослішали діти Галкіна та Пугачової Ліза і Гаррі. Ліза була одягнена у красиву сукню і білий піджак і мала досить вишуканий вигляд. А ось Гаррі вирішив одягнутися у більш вільному стилі і доповнив білу футболку масивними ланцюжками та банданою на голові.

Користувачі Мережі привітали Максима Галкіна у коментарях, а також відмітили, що зіркова родина має чудовий вигляд.

Ось, що пишуть коментатори:

  • “Яка красива і щаслива сім’я!”;
  • “Максим, у вас прекрасна родина! Щастя вам і всього самого найкращого, ще раз вітаю з днем народження. Люблю і поважаю”;
  • “Гаррі – копія папи, Ліза – копія мами”;
  • “Гарна родина! Бажаю вам щастя!”.

Нагадаємо, з початку повномасштабної війни в Україні Алла Пугачова та Максим Галкін разом з дітьми Лізою та Гаррі переїхали жити до Ізраїлю. Зіркова родина відкрито підтримує Україну і виступає проти війни та російської влади.

Популярне

Схожі статті

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.