facebook

Тіна Кароль відповіла, коли її син повернеться до України: з 7 років живе у Великобританії в іншій родині

Син української співачки Тіни Кароль майже все своє свідоме життя живе у Великобританії. При цьому артистка запевняє, що 15-річний Веніамін рано, чи пізно повернеться в Україну.

Українська співачка Тіна Кароль має 15-річного сина, який виріс не поряд з нею. Так, коли Веніаміну було 7 років, Кароль відправила сина навчатися і жити у Лондон. Співачка зізнається, що це рішення їй далося дуже складно, та вона зробила так, як цього хотів її померлий чоловік Євген Огір.

Відома українська співачка Тіна Кароль розповіла, де та як навчається її син Веніамін Огір
Тіна Кароль відповіла, коли її син повернеться до України

Навчається син Кароль у престижній приватній лондонській школі. Варто відзначити, що хлопець має високі успіхи у навчанні. Кароль неодноразово хизувалася у Мережі тим, що її син – відмінник. Так, за словами Кароль Веніамін знає досконало не лише англійську та українську мови, а й французьку та іспанську. Крім того, Веніамін займається музикою, грає на фортепіано, а також танцює бойовий гопак.

Тіна Кароль рідко бачить єдиного сина Веніаміна
Тіна Кароль відповіла, коли її син повернеться до України

Звісно, престижне навчання у Лондоні має свої плюси та мінуси. Найбільший мінус – те, що Тіна Кароль бачить свого сина досить рідко. Так, Веня приїжджає в Україну на канікули та свята, та більшість часу мама та син живуть далеко один від одного.

Нещодавно у своєму Інстаграм-блозі Тіни Кароль її прихильники поцікавились, як поживає її син. Співачка вирішила відповісти на це питання і показавши фото підрослого Веніаміна, додала, що скоро він приїде додому.

Тіна Кароль відповіла, коли її син повернеться до України
Тіна Кароль відповіла, коли її син повернеться до України

Очевидно, Веніамін збирається приїхати в Україну на час літніх канікул, а не назавжди.

Варто відзначити, що ще раніше в інтерв’ю Кароль запевняла, що її син рано, чи пізно все повернеться в Україну.

Він все одно повернеться, те, як я це відчуваю, в Україну, дуже скоро насправді

, – сказала Тіна Кароль програмі “Зірковий шлях” у 2021 році.

При цьому Тіна зізнається, що хоч їй і складно через те, що син живе не з нею, вона відчуває, що зробила правильний вибір. За словами співачки, вона виховує у хлопця лідерські якості і не хоче, щоб він був “маминим синочком”.

Популярне

Схожі статті

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.