facebook

Віктор Ющенко розпустив руки, відчитавши молодого блогера, який не любить мед: “Козаче, ти що, з дуба впав?”

Мільйон з гаком переглядів набрав у ТікТоці ролик із третім президентом України Ющенком. Віктор Андрійович, почувши слова блогера про мед, не стримався й відвісив молодику запотиличника.

Віктор Ющенко настільки любив своїх бджілок, що не полишав улюбленого заняття навіть коли перебував у президентському кріслі, обдаровуючи поважних гостей слоїками з ароматними натуральними солодощами.

Тепер це хобі допомогло третьому президенту набрати понад мільйон переглядів у ТікТоці. У ролику Віктор Андрійович спілкується з молодим блогером. Та коли той зізнається, що не любить мед, Ющенко в серцях відвішує хлопцю ляща у потилицю зі словами:

“Козаче, ти що, з дуба впав?”

Від раптової несподіванки обоє весело сміються. Після такої науки молодику, напевно, доведеться вивчити напам’ять усі сорти меду, які існують у природі.

Віктор Ющенко дав блогеру запотиличник

Старшій доньці Віктора Андрійовича це відео теж припало до вподоби. Тож вона перепостила його у своєму Інстаграм-акаунті. Віталіна прокоментувала ролик коротко:

“Ahaвітаhahaha”.

Ще й додала кілька смайликів із горщиком меду, бджілкою та жовтим сердечком. Напевно, витівки батька неабияк насмішили та розважили дорослу жінку. Підписники Віталіни Ющенко були раді бачити колишнього керманича держави при здоров’ї та у піднесеному гуморі, тож наставили купу веселих смайликів та коментів типу: “Прикольно” та “Чудово”.

Не секрет, що Віктор Ющенко доволі серйозно ставиться до медових справ. Ще задовго до війни виставляв 5-кілограмові барильця з медом на аукціони. З чотирьох у 2005 році було продано три, виторг за які склав 2,5 мільйона гривень.

Широкий загал став цікавитися, куди поділося четверте барильце. За кілька днів заступник губернатора Харкова та племінник Ющенка Ярослав сповістив, що знайшов мед у себе вдома.

Популярне

Схожі статті

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.