Ведучий Тімур Мірошніченко сповістив про важливе сімейне рішення: “Зовсім скоро нас буде вже шестеро”

Подружжя Тімура та Інну Мірошніченків нещадно хейтили за усиновлення однієї дитини. А вони не зважають, і невдовзі в їхній оселі з'явиться ще один малюк, якому пощастило втрапити у дружню родину.

Ведучий Тімур Мірошніченко з дружиною Інною мають двійко рідних дітлахів. Попри це наважилися взяти в сім’ю ще одного хлопчика. Тепер родина розростеться до 6 осіб, оскільки незабаром подружжя всиновить ще одне малятко.

Тімур та Інна Мірошніченки всиновлюють ще одну дитину

Знаменитий чоловік виклав у мережу світлину з дружиною та трьома дітьми, натякаючи на швидке поповнення:

“Родина. На цій світлині нас п’ятеро, а зовсім скоро буде вже шестеро”.

За 8 років шлюбу сім’я Тімура Мірошніченка постійно зростає. Улітку 2018 року з’явилася на світ перша донечка, яку щасливі батьки назвали Мією. За півтора року дівчинці подарували братика Марка.

У 2023 році пара прийняла непросте рішення – взяти дитину з будинку маляти. Пів року довелося підшукувати кандидатуру й розв’язувати різні формальні питання з документами.

Тімур та Інна Мірошніченки всиновлюють ще одну дитину

Лише наприкінці липня кучерявий Марсель врешті опинився у люблячій сім’ї, де про нього піклуються нарівні з рідними дітьми. Інна Мірошніченко у своєму Інстаграм-акаунті підтвердила, що невдовзі вони з чоловіком стануть батьками ще однієї сироти:

“Я щаслива багатодітна мама, яка готується прийняти в сім’ю четверту дитину”.

Блогерка поскаржилася, що багато людей не розуміють їхніх намірів із Тімуром. Звинувачують, що подружжя буцімто піариться на усиновленні. Були образливі слова про “колекціонування дітей”.

Тімур та Інна Мірошніченки всиновлюють ще одну дитину

Таким лихословам марно пояснювати, що люди здатні вчиняти поступки за покликом серця та душі. Тож Мірошніченки не зважають на уявлення інших – у кожного своє бачення своєї місії в цьому житті.

Популярне

Схожі статті

“Більше 10 місяців не бачив моє сонечко!”: старший син Андрія Джеджули поряд, тепер і з донькою зустрівся

Врешті й до Андрія Джеджули дійшла ця радісна подія. Шоумен не бачив молодшу донечку більш як 10 місяців. Урешті довгоочікувана зустріч відбулася. Обоє – тато й доня – були на вершині щастя.

“Як дороге вино – з віком стають лише гарнішими”: Ротару, Білозір, Кудлай довели, що старості не існує

Одні, діставшись пенсійного віку, крехтять і весь час скаржаться на здоров'я, а інші на болячки не зважають. Ротару, Білозір, Кудлай саме з тієї категорії, що з роками не старішають, а навпаки.

А для Віктора Павліка вона королева: 30-річна Катерина Репяхова досі має “неідеальне тіло” після пластики

Тоді як старший на 28 років за дружину Віктор Павлік вважає Катю Репяхову ідеальною красунею, блогерка вирішила продемонструвати свої невдалі ракурси. Краще б вона цього не робила!