Куди подівся Сергій Жадан після розставання з Христиною Соловій: прийняв для себе дуже непросте рішення

Христина Соловій здавалася всім дуже скромною дівчинкою. Насправді ж усередині співачки приховувався потужний вулкан. Стосунки з Сергієм Жаданом відкрили справжню сутність зірки.

Коли пішли чутки про роман між двома зірками Сергієм Жаданом та Христиною Соловій, пара довго намагалася приховати стосунки, прикриваючись спільними колабораціями. Напевно, робили так, бо письменник і музикант ще був офіційно одружений з Іриною Куніциною.

Подружжя прожило майже півтора десятиріччя, виховуючи доньку Марію. А розлучення оформили лише у 2023 році. А у Христининому кліпі “Юність” Жадан знявся ще у грудні 2022-го. На відео вони дуже пристрасно обіймалися й цілувалися.

Куди подівся Сергій Жадан після розставання з Христиною Соловій

Далі співачку та лідера гурту “Жадан і Собаки” стали постійно бачити разом. Знаменитості то прогулювалися, тримаючись за руки, то влаштовували спільні проєкти, то відвідували одні й ті ж заходи.

От тільки на загал нічого про свої почуття не розповідали. А восени 23 року випустили спільний кліп “Серце”. Сумнівів у коханні між двома зірками більше ні в кого не залишилося.

Лише в березні 2024 року Христина відкрила правду про роман із Жаданом. Вона розповіла Маші Єфросиніній, що познайомилася з Сергієм, коли прийшла до нього на інтерв’ю.

Куди подівся Сергій Жадан після розставання з Христиною Соловій

За кілька тижнів після цієї зустрічі музикант запропонував записати спільну пісню. Спочатку між ними були суто робочі стосунки, а 23 лютого 2022 року чоловік запропонував випити. Тоді все й закрутилося.

Згодом знаменитість закохалася в іншого чоловіка. Христина шукала слушний момент, щоб розповісти про це Жадану. Та не встигла – він дізнався сам. Отак і розсталися. Соловій після цього дуже переживала й навіть підсіла на антидепресанти.

Сергій вирішив припинити всі обговорення його невдалого роману з підопічною Святослава Вакарчука, приголомшивши загал рішенням піти служити у ЗСУ. Услід за письменником зробили подібну заяву й решта учасників гурту “Жадан і Собаки”.

Почали готуватися до мобілізації ще взимку, пройшовши ВЛК. Тепер служитимуть у бригаді “Хартія”, на потреби якої раніше активно робили збір коштів.

Популярне

Схожі статті

Тіна Кароль “взула” переможницю “Холостяка” Дашу Квіткову своєю гнучкістю: колишня Добриніна ледь стрималась

Відомі зірки Тіна Кароль та Даша Квіткова зібрались, аби порівняти вправи йоги та спортивні та позмагатися: хто зможе витримати все та залишитись із посмішкою на обличчі.

Розкіш майже під 2 метра: Ефросиніна, Полякова, Осадча, Костромічова – вони на 2 голови вище за інших

Розкішні українські зірки, які мають привілею від генетичної лотереї – високий зріст. Дівчата завжди виглядають гармонійно у своїх образах та лише підкреслюють свою унікальність.

Теж дівчинка: чоловік Лілії Ребрик Андрій Дикий ошелешив правдою про поповнення від Насті Каменських

У родині Лілії Ребрик та Андрія Дикого було поповнення завдяки Насті Каменських. Який вклад внесла співачка для зіркової пари ще декілька років тому?