Світлана Лобода розповіла, де зараз живе вона та її сім’я: нові подробиці особистого життя співачки з Ірпеня

Українська співачка Світлана Лобода, яка брала участь у Євробаченні вже давно не мешкає в Україні: де зараз живе колишня популярна зірка, яка народилась в Ірпені?

Українська співачка та заслужена народна артистка Світлана Лобода, яка стала відомою завдяки участі у співочому гурті ВІА Гра. Лобода брала участь у 2009 році у конкурсі “Євробачення” та представляла Україну.

Після 2014 року співачка мала виступи в росії та неодноразово приїжджала та давала концерти. Після початку повномасштабного вторгнення Світлана змінила свою позицію та у перші дні вже почала записувати відео зі зверненням, а у своїх інтерв’ю почала просити вибачення перед батьківщиною:

“Я винна в тому, що я не цікавилася тим, що відбувається в моїй країні”.

Як зазначала артистка, на 2014 рік якраз припав пік її популярності та вона хотіла втілити сою дитячу мрію – виступати. Вона казала, що звісно як і будь-якій співачці їх хотілось мати більше успіху та виступати навіть закордоном. Як почали запрошувати сусіди до себе на концерти, Лобода не відмовляла і робила це понад 8 років. А на концерти в Україну більше не приїжджала вже.

Світлана Лобода розповіла, де зараз живе її сім'я
Світлана Лобода розповіла, де зараз живе її сім’я

Уродженка Ірпеня останнім часом намагається зробити свій вклад та допомагає коштами на збори армії, дає благодійні концерти, волонтерить. Проте, співати продовжує російською мовою. Сама співачка в Україні зараз не мешкає – сюди приїздить лише до батьків, проте вкрай рідко. Сама Лобода разом із доньками мешкає у Ризі, Латвія. Мандрує світом та відвідує інші країни.

Батьки співачки в Україні, в Ірпені. Мати Наталія приїздить до своєї доньки у Латвію, а батько Сергій навідріз відмовляється кудись їхати та не покидає країну. Про батьків Лобода каже, що вони дуже сильно люблять свій дім і переїжджати ні в якому разі не хочуть і не збираються до неї в Латвію. Сергій коментує, що:

“Якщо треба померти, я помру на своїй землі”.

Лобода була разом з хореографом Андрієм Онищаком (Цірем), з яким вони розстались ще у 2014 році, тепер їхня донька живе лише з мамою. А сам Андрій про себе майже не нагадує аудиторії.

Популярне

Схожі статті

Не Ольга Сумська! Хюррем “Султанші” українського шоу-бізнесу: Світлана Тарабарова, Геля Зозуля, Віка Булітко

Дівчата з рудим волоссям своєю яскравістю відразу виділяються з-поміж великої кількості блондинок та брюнеток. Деяким таке дивне волосся далося від природи. Інші просто обрали подібний імідж.

Тіна Кароль “взула” переможницю “Холостяка” Дашу Квіткову своєю гнучкістю: колишня Добриніна ледь стрималась

Відомі зірки Тіна Кароль та Даша Квіткова зібрались, аби порівняти вправи йоги та спортивні та позмагатися: хто зможе витримати все та залишитись із посмішкою на обличчі.

Розкіш майже під 2 метра: Ефросиніна, Полякова, Осадча, Костромічова – вони на 2 голови вище за інших

Розкішні українські зірки, які мають привілею від генетичної лотереї – високий зріст. Дівчата завжди виглядають гармонійно у своїх образах та лише підкреслюють свою унікальність.