facebook

Кохання довжиною в життя: чому Софія Ротару не вийшла заміж вдруге після смерті свого чоловіка-музиканта

Міцне та щире кохання у шоубізнесі – диво, яке трапляється рідко. Як відомій українській співачці Софії Ротару вдалось пронести почуття до чоловіка крізь усе життя?

Сімейне життя Софії Ротару та чоловіка всього її життя Анатолія Євдокименка налічує 34 щасливі роки. Історія була казковою, хоча й молода артистка не одразу побачила в симпатичному хлопцеві свою долю.

Історія кохання Софії Ротару

Чутки про те, що майбутній чоловік Софії Ротару полюбив свою дружину, побачивши обкладинку з її зображенням, насправді правда. Коли у 17 років артистка перемогла в конкурсі самодіяльності, її світлину надрукували на журналі “Україна”.

Молодий Анатолій Євдокименко тоді перебував на службі в армії. Їм привезли свіжу пресу, а той самий особливий журнал він повісив над своїм ліжком. Чоловік сам собі пообіцяв знайти дівчину після того, як повернеться додому.

Відома українська співачка Софія Ротару та Анатолій Євдокименко прожили разом 34 роки
Відома українська співачка Софія Ротару та Анатолій Євдокименко прожили разом 34 роки

Він стримав слово. Знайшовши красуню, він постійно навідувався до гуртожитку, де вона тоді жила. Анатолій Євдокименко носив Софії Ротару подарунки, квітки та солодощі, кликав її на побачення та зізнавався у коханні. Втім, дівчина залишалась неприступною.

Вона посилала на зустрічі з чоловіком своїх сусідок і лише через 2 роки відповіла кавалеру взаємністю. 1968 року молода пара зіграла весілля, а вже через два роки в їхній родині на світ з’явився єдиний син Руслан.

Відома українська співачка Софія Ротару та Анатолій Євдокименко прожили разом 34 роки
Відома українська співачка Софія Ротару та Анатолій Євдокименко прожили разом 34 роки

Вони прожили разом усе життя, а Євдокименко був для Софії Ротару не лише коханим чоловіком, але й професійною опорою. Втім, 1998 року у коханого артистки стався інсульт. Він довго відновлювався та частково залишався паралізованим.

Через 4 роки інсульт спіткав Євдокименка знову, а третій сердечний приступ забрав його життя. Після смерті свого чоловіка Софія Ротару більше нікого не покохала, не починала стосунків і не виходила заміж. У житті артистки було всього одне справжнє кохання – Анатолій.

Популярне

Схожі статті

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.