Настя Каменських повернулася в Україну та чуттєво припала в обійми молодого красеня: Потап буде лікті кусати

Українська співачка Настя Каменських знову привернула увагу шанувальників і медіа. Цього разу вона повернулася в Україну та з'явилася в обіймах молодого красеня.

Настя Каменських, відома своїм талантом і харизмою, прилетіла в Україну для зйомок кліпу на пісню “Гріхи” разом з починаючим виконавцем Ostrovskyi. В кліпі між ними відчувається особлива хімія, що не може залишити байдужим жодного глядача. Проте ці пристрасні почуття — лише частина артистичної роботи, що доповнює захоплюючу історію пісні.

Настя Каменських показалася в обіймах молодого красеня
Настя Каменських показалася в обіймах молодого красеня

Пісня “Гріхи” заснована на реальних подіях, які відбулися з самим виконавцем Ostrovskyi. Це історія про помилки, визнання провини та прощення. Колись артист наробив багато помилок, але щиро зізнався в цьому коханій людині, і вона його пробачила. Ця щира і зворушлива історія знайшла відгук у серцях багатьох слухачів, а також у самої Насті Каменських.

Настя Каменських знялася у кліпі з починаючим виконавцем
Настя Каменських знялася у кліпі з починаючим виконавцем

Настя зізналася, що ця історія дуже близька їй, адже в житті кожного бувають моменти, коли усвідомлюєш важливість пробачення. Ідеальних людей не існує, і вміння пробачати є важливою якістю людини – такими словами поділилася співачка.

Цікаво, що не так давно мережею ширилися чутки про те, що стосунки Насті та її чоловіка, відомого продюсера Потапа, на межі розриву. Подейкують, що причиною є підозри у зраді Потапа з найкращою подругою Насті, Анею Андрійчук, яка є колишньою дружиною учасника гурту “MOZGI” Позитива.

Інсайдери з каналу Люкс ФМ пліткували про те, що Потапа та Аню бачили разом після концерту в готелі, що спричинило хвилю чуток про невірність. Шанувальники помітили, що Аня і Настя більше не публікують спільних фотографій, хоча раніше були дуже близькими подругами. Ба більше, дівчата навіть не підписані одна на одну в Instagram, що викликає додаткові підозри. Потапа і Настю довго не бачили разом і лише нещодавно пара почала публічно проявляти почуття один до одного в соцмережах. Можливо, ця ситуація, це саме те прощення, про яке казала Настя?

Настя Каменських і Анна Андрійчук були ліпшими подругами
Настя Каменських і Анна Андрійчук були ліпшими подругами

Самі артисти поки що не коментують ці чутки. Настя Каменських зосереджена на своїй творчості і нещодавньому кліпі, який вже набирає популярності. Її шанувальники з нетерпінням чекають нових пісень та кліпів, а також сподіваються на щирі пояснення щодо її особистого життя.

Популярне

Схожі статті

Стало відомо, хто придумав загадковий образ Клавдії Петрівни: автор любить українську літературу

Іноді несподіваним чином пізнаєш для себе щось нове. Як от образ загадкової Клавдії Петрівни, під псевдонім якої тривалий час успішно виступала Соломія Опришко.

Хто наразі став талісманом Тоні Матвієнко: сивочолий Мірзоян спостерігає за романом з Романом своєї дружини

Світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, і життя зірок неминуче опиняється під прицілом журналістів та фанатів. Кожен крок, погляд чи навіть випадкова зустріч можуть перетворитися на гарячу новину.

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.