Зірка “Х-Фактору” після роботи з Андрієм Данилком пішов працювати офіціантом в піцерію: “Я плакав”

Фіналіст "Х-Фактору" та бек-вокаліст Андрія Данилка, Дмитро Волканов, вперше розповів, чому поміняв роботу в колективі з артистом на роботу офіціанта в піцерії.

Український співак Дмитро Волканов, відомий як фіналіст шоу “Х-фактор-9”, вперше дав інтервʼю та детально розповів про своє рішення залишити колектив Вєрки Сердючки, образ якої створює шоумен Андрій Данилко.

Підопічний Андрія Данилка вперше розповів, чому після співпраці з артистом пішов працювати офіціантом
Підопічний Андрія Данилка вперше розповів, чому після співпраці з артистом пішов працювати офіціантом

З початком повномасштабного вторгнення росії в Україну, багато артистів зіштовхнулися з серйозними труднощами, і Дмитро Волканов не став винятком. Він був бек-вокалістом у гурті Андрія Данилка та багатьом запамʼятався тим, що носив заячі вушка. Тож у час, коли розпочалася війна, концерти Вєрки Сердючки були припинені, відкладені Дмитром кошти почали закінчуватися. Це змусило юнака шукати інші способи заробітку. Він вирішив переїхати з Києва до Львова та спробувати себе в сфері обслуговування. Цей період став для нього справжнім викликом, адже потрібно було пристосуватися до нових умов життя та роботи.

Дмитро Волканов понад 4 роки був бек-вокалістом Вєрки Сердючки
Дмитро Волканов понад 4 роки був бек-вокалістом Вєрки Сердючки

Дмитро зізнається, що йому довелося працювати офіціантом у піцерії. Хлопець згадує цей період неохоче і ділиться тим, що ця робота навіть змусила його плакати. Але виходу не було, потрібно було чимось платили за квартиру, а можливість заробити на концертах була призупинена.

Через деякий час, а це приблизно пів року, ситуація дещо стабілізувалася, і концерти Вєрки Сердючки відновилися, та Дмитро повернувся до колективу. Однак через вісім місяців він вирішив остаточно піти, щоб зосередитися на сольній кар’єрі. Весь цей час хлопець писав пісні і Данилко став звертати увагу на його творчість. Пізніше навіть наголосив, що ці робити досить непогані та мають місце бути. Тому рішення піти з команди було продиктоване бажанням розвиватися як самостійний артист і досягати нових висот.

Незважаючи на те, що вокаліст покинув колектив, він зізнається, що зберігає теплі почуття до Андрія Данилка. Він вдячний шоумену за підтримку та наставництво, яке отримав за весь час роботи в музичному колективі. Відзначається, що Данилко надав йому можливість не тільки професійно зростати, а й навчитися життєвих уроків, які тепер допомагають Дмитру у його сольній кар’єрі. Співак завжди знаходив у Данилку наставника, вчителя і людину, на яку можна рівнятися. Хоча вони зараз рідко спілкуються, Дмитро знає, що завжди може звернутися до нього за порадою та підтримкою.

Популярне

Схожі статті

Всі ми родом з дитинства: як виглядали зірки у безтурботні шкільні роки — Монатік, Полякова, Надя Дорофєєва

У кожного з цих зірок дитинство було різним, та всі несуть із собою мрії, які з'являлися саме в ту пору. І сьогодні цікаво озирнутися на їх минуле та побачити, як тодішні амбіції втілилися в життя.

Парадокс Олі Полякової: їй пасує будь-який колір, а вона обрала саме цей. Стильна зачіска української діви

Відома українська співачка завжди вміла привернути увагу публіки. Протягом довгих років своєї кар'єри вона ходила зі світлим кольором волосся. Чому не наважилась змінити?

Мистецтво зачаровувати: як готували наложниць турецьких султанів пройти “золотим шляхом” в покої правителя

Після виходу на екрани серіалу "Величне століття", інтерес до життя османських султанів і їхнього гарему різко зріс. Проте він давав поверхневе уявлення про складні й багатогранні ритуали того часу.