facebook

Репяхова повезла сина від Павліка до лікарів в Ізраїль і розповіла про ціни на медицину: досі не говорить

Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова повідомила, що поїхала з трирічним сином в Ізраїль. Блогерка має намір показати сина місцевим спеціалістам, адже він досі не говорить.

Катя Репяхова – четверта дружина відомого українського артиста Віктора Павліка. Дівчина активно веде Instagram-блог, має власний невеличкий бізнес з продажу дитячого одягу, а також виховує маленького сина від артиста.

Катя досить відверта у своєму блозі зі своїми прихильниками, тому не приховує той факт, що її трирічний син відстає у розвитку. Так, маленький Михайло у свої три роки не говорить жодного слова. Дружина Павліка робить все, аби допомогти своєму синові швидше заговорити. Репяхова водила сина до різних українських лікарів, та робила різні аналізи і дослідження щодо здоров’я хлопчика. Жоден із спеціалістів не поставив серйозного діагнозу Михайлику. Хлопчик, начебто, має це перерости.

Павлік і Репяхова з розмахом відсвяткували день народження 3-річного сина
Катя Репяхова повезла сина від Павліка на обстеження в Ізраїль

Втім, Катя Репяхова вирішила перестрахуватися і проконсультуватися не лише в українських лікарів, а й в ізраїльських. Нещодавно дівчина з сином поїхали в Ізраїль на відпочинок. Туди вони їздять регулярно, адже в Ізраїлі живуть родичі Каті. Усвоєму Instagram-блозі дружина Павліка зізналася, що не могла упустити такої можливості і не проконсультуватися з ізраїльськими лікарями щодо здоров’я її сина. Катя зазначила що уже записалася на консультацію з неврологом і зізналася, що вартість лише однієї консультації в Ізраїлі коштує досить дорого.

Я була би не я, якби не використала присутність нас в Ізраїлі і не показала сина тут лікарям. Записалися до невролога. Вартість консультації 16500 грн

, – розповіла Репяхова.

Катя Репяхова повезла сина від Павліка на обстеження в Ізраїль
Катя Репяхова повезла сина від Павліка на обстеження в Ізраїль

Варто відзначити, що дружина Павліка вробить все від себе можливе, для покращення здоров’я свого сина. Маленький Михайлик вже ходить до садочка, на різноманітні гуртки та року плаває у басейні.

Популярне

Схожі статті

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.